Έβελυν Καζαντζόγλου: Έκλεισε τα 39 με ένα σούπερ πάρτι στην Πλάκα και ένα Happy Birthday αλά λαϊκά

30.08.2024
Έβελυν Καζαντζόγλου: Έκλεισε τα 39 με ένα σούπερ πάρτι στην Πλάκα και ένα Happy Birthday αλά λαϊκά
Το γλέντησε με στενούς φίλους το διάσημο μοντέλο

Ένα πάρτι στην Πλάκα με πολύ κέφι και πολύ καλή διάθεση έκανε χθες στα γενέθλιά της η Έβελυν Καζαντζόγλου. Το γνωστό μοντέλο και influencer υποδέχτηκε τους φίλους της -και ήταν πολλοί- σε παραδοσιακό ταβερνάκι με live μουσική και η βραδιά έφησε εποχή.

Εκεί η Νικολέτα Ράλλη, η Κατρίνα Τσάνταλη, η Χριστίνα Κοντοβά, ο Στέλιος Κουδουνάρης, η Μαριέλλα Σαββίδου αλλά και ο Κώνσταντίνος Αρτσίτας όλοι πολύ στενοί της φίλοι με μόνη απούσα από τον στενό της κύκλο την Τόνια Σωτηροπούλου που βρίσκετα;ι στη βενετία για το φεστιβάλ.

Και περάσαν τέλεια. Τραγούδησαν χόρεψαν, φυσικά έσβησαν κεράκια σε μια ιδιαίτερη τούρτα -όπως ιδιαίτερη και μοναδική είναι και η ίδια η Έβελυν- και πέρα από το παραδοσιακό Happy Birthday είχαμε και διασκευή αλά λαϊκά. Τέλεια!

Η ίδια η Έβελυν με ένα μακροσκελές ποστ έγραψε:

«Μες την τρέλα του κόσμου σου εύχομαι να μπορείς να είσαι ο εαυτός σου, να εκφραστείς, να τραγουδήσεις, να χορέψεις, να αγαπηθείς και να αγαπήσεις όπως σου αξίζει. Να βρεις κόσμο δίπλα σου που να σε θέλει για το μεγαλείο σου, τα στραβά σου, τις επιτυχίες κ τις όχι καλές στιγμές σου. Εγώ φέτος ήμουν ένα «φάντασμα» για τους ανθρώπους μου. Δούλευα, ταξίδευα κ ο μόνος χρόνος που είχα για εμένα ήταν να κοιμηθώ, αν προλάβαινα.

Την λατρεύω τη δουλειά μου, don’t get me wrong δεν γκρινιάζω, αναπνέω για αυτή κ έχω συγκλονιστικούς τύπους κοντά μου γεμάτους έμπνευση, αλλά μου έλειπαν όλοι, δεν ήμουν δίπλα τους στις σημαντικές στιγμές, είχαν και αυτοί τα δικά τους. Βλέπεις τρέχει η ζωή γρήγορα. Χτες όμως μαζευτήκαμε μετά από χρόνια όλοι μαζί στο ίδιο σημείο. Σπάνιο! Ήμασταν εμείς και οι υπέροχοι εαυτοί μας. Οικογένεια. Καλή χρονιά θα πω εγώ σε όλους μιας και είναι η προσωπική μου πρωτοχρονιά( κ ο ανάδρομος έφυγε μια μέρα πριν τα γενέθλια)

Διάβασα όλα τα μηνύματα σας και έχω να πω πως είστε φοβεροί τύποι, δεν ξέρω τι λένε για τα social media κ τον «δύσκολο» κόσμο, εγώ εδώ έχω την ευλογία να μιλάω με κόσμο που έχουν να δώσουν, έχουν ευγένεια, ποιότητα και τεράστια καρδιά. Σας αγαπώ και ευχαριστώ»

Τελευταία τροποποίηση στις 30.08.2024 - 22:09