Ελένη Φουρέιρα: Γλεντάει με μαντινάδες το γάμο του κουμπάρου της έχοντας αγκαλιά τον γιο της

Ελένη Φουρέιρα: Γλεντάει με μαντινάδες το γάμο του κουμπάρου της έχοντας αγκαλιά τον γιο της
Από προχθές το βράδυ ξεκίνησε το γλέντι

Την τιμητική της έχει η Κρήτη αυτή την περίοδο αφού εκεί είναι προγραμματισμένοι πολλοί γάμοι. Ανάμεσά τους και αυτός του make up artist Παντελή Τουτουντζή με τον εδώ και 18 χρόνια σύντροφό του Νάσο με τον οποίον έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, την Αριάδνη και τον Αχιλλέα.

Δίπλα τους αυτή την ευτυχισμένοι στιγμή πολλοί στενοί τους φίλοι και φυσικά η κουμπάρα τους Ελένη Φουρέιρα που κατέβηκε στην Κρήτη από την Πέμπτη και θα παραμείνει ως και την ερχόμενη Πέμπτη τουλάχιστον αφού μετά τον γάμο και τα γλέντια έχει δύο συναυλίες στο νησί, μία τη Δευτέρα στα Χανιά και μία την Τετάρτη στο Ηράκλειο.

WhatsApp_Image_2024-08-24_at_00.02.12_60a08.jpeg

Μαζί της φυσικά βρίσκεται και ο γιος της Ερμής με την Ελένη Φουρέιρα να τον έχει στην αγκαλιά της στο χθεσινοβραδινό προγαμιαίο κρητικό γλέντι και να απολαμβάνουν μαζί τις μαντινάδες.

Εκεί και η Βέρα Μπούφη αλλά και ο Πέτρος Τσαπαρδώνης –νονός του γιου της Ελένης- με τους χορούς και τη γιορτή να έχουν ξεκινήσει από το βράδυ της Πέμπτης και όπως βλέπουμε να συνεχίζονται με αμείωτη ένταση προφανώς μέχρι και μετά τον γάμο του ζευγαριού.

Ο γνωστός make up artist πριν λίγο καιρό μιλώντας στο περιοδικό OK! είχε αποκαλύψει για τα σχέδιά τους:

«Θα παντρευτούμε το καλοκαίρι ξυπόλητοι στην παραλία Κομμό, δίπλα στα Μάταλα, στη νότια Κρήτη. Δεν έχουμε ορίσει ακόμα ημερομηνία, θα είναι στα τέλη Αυγούστου, προσπαθούμε να είναι μαζί όλοι μας οι φίλοι. Κουμπάρα μας θα είναι η Ελένη Φουρέιρα και κάποιοι άλλοι μάρτυρες.
Εκεί βαφτίσαμε και τα παιδιά μας. Είναι σημαδιακό για μας αυτό το μέρος. Εκεί ήταν οι πρώτες μας διακοπές αφότου γνωριστήκαμε λίγο παραπάνω και είπαμε ότι θα είμαστε μαζί. Σε εκείνα τα μέρη συζητούσαμε με τον Νάσο πώς ονειρευόμασταν την κοινή μας ζωή. Τα καταφέραμε αυτά που είπαμε. Δεν ήταν λόγια του αέρα».
Και πλέον ήρθε η ώρα να τα πραγματοποιήσουν. Κάθε ευτυχία στη ζωή τους.

Τελευταία τροποποίηση στις 24.08.2024 - 00:09