Εβελίνα Νικόλιζα- Παναγιώτης Ραφαηλίδης: Δεν αποκαλύπτουν για που ταξιδεύουν αλλά εμείς ξέρουμε...

Εβελίνα Νικόλιζα- Παναγιώτης Ραφαηλίδης: Δεν αποκαλύπτουν για που ταξιδεύουν αλλά εμείς ξέρουμε...
Φωτό με τα διαβατήρια χωρίς τον προορισμό

Στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος για να πετάξουν για το εξωτερικό, βρέθηκαν γύρω στη μία το μεσημέρι η Εβελίνα Νικόλιζα και ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης με μία ακόμα φίλη ακόμα στην παρέα τους. Και από τον έλεγχο έκαναν γκάλοπ στους ακολούθους τους για να μαντέψουν που πάνε, δίνοντας τέσσερις επιλογές.

NIKOLIZA_RAFAHLIDIS_AERODROMIO_ffd51.jpg

Μπαλί, Νέα Υόρκη, Τανζανία και Βιετνάμ. Η Εβελίνα Νικόλιζα μάλιστα χθες έκανε και stories στα οποία ανακοίνωνε στους followers οτι ετοιμάζεται να φύγει ταξίδι, χωρίς κι εκείνη να λέει για που, αποκαλύπτοντας όμως πως θα είναι μακρινό και θα λείψει αρκετό καιρό. Ζητούσε δε τη βοήθειά τους για να μπορέσει να φτιάξει τη βαλίτσα της χωρίς να ξεχάσει να πάρει πράγματα που ίσως της είναι απαραίτητα σε μια ξένη μακρινή χώρα που δεν θα μπορεί να τα βρει για να τα αγοράσει αν τα χρειαστεί.

Εμείς όμως γνωρίζουμε για που ξεκίνησαν οι 3 φίλοι και όσο είναι μάλλον ήδη εν πτήση -να γλιτώσουμε το άμεσο βρίσιμο (πλάκα κάνουμε)- θα σας το αποκαλύψουμε. Η παρέα πετάει για το Μπαλί. Είναι ένα ταξίδι που είχαν κανονίσει καιρό για αυτά τα travel buddies που μπορεί του χρόνου να μην συνεργαστούν επαγγελματικά, αφού η Εβελίνα Νικόλιζα αποφάσισε να αποχωρήσει από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, Καλύτερα δε γίνεται, ενώ ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης ανανέωσε για ακόμα μία χρονιά, αλλά οι δυο τους όλα αυτά τα χρόνια έχουν γίνει κολλητοί και περνάνε πολύ χρόνο μαζί. Περιμένουμε να δούμε και τα υλικά που θα μαζέψουν από την πολυήμερη παραμονή τους στο εξωτικό Μπαλί.

Τελευταία τροποποίηση στις 30.07.2024 - 13:39