Η Χριστίνα Μπόμπα εμφανίστηκε με τιρκουάζ μπικίνι στην Απείρανθο και την ρωτούσαν για το κολιέ της!

26.07.2024
Η Χριστίνα Μπόμπα εμφανίστηκε με τιρκουάζ μπικίνι στην Απείρανθο και την ρωτούσαν για το κολιέ της!
Εντυπωσιακό δε λέμε, αλλά όχι και το πρώτο πράγμα που προσέχεις

Άλλη μια σούπερ καλοκαιρινή εμφάνιση έκανε η Χριστίνα Μπόμπα στη Νάξο όπου περνάει το καλοκαίρι της με τις δίδυμες κόρες της και τον σύζυγό της Σάκη Τανιμανίδη να πηγαινοέρχεται στο νησί. Και μη νομίζετε πως είναι όλες τις ημέρες στις παραλίες.

Το ζευγάρι κάνει και πολλές μίνι εκδρομές στα ορεινά χωριά του κυκλαδίτικου νησιού θέλοντας να γνωρίσει καλά τον τόπο να να μην μείνει μόνο στο σημείο που βρίσκεται το σπίτι που μένουν και στις κοντινές παραλίες. Έτσι πριν λίγες μέρες πήγαν στο φιλώτι και χθες στην Απείρανθο.

Έναν υπέροχο πετρόχτιστο οικισμό σε μεγάλο υψόμετρο που είναι πραγματικά πανε΄μορφο μέρος. Και το γύρισαν σαν τουρίστες. Έκατσαν και στην κεντρική πλατεία για καφεδάκι, έφαγαν και σε ένα από τα ταβερνάκια με την Χριστίνα να μας κάνει πάλι βίντεο tour.

Ντυμένη αυτή τη φορά μόνο με το εντυπωσιακό τιρκουάζ μπικίνι της κι ένα παρεό σε λαχανί χρώμα με τιρκουάζ και λευκά σχέδια και flip flops. Στο χέρι της φορο΄συε τα ίδια χρυσά βραχιόλια και στο λαιμό της ένα εντυπωσιακό λευκό και τυρκουάζ κολιέ.

Και απ' όλα όσα έδειξε στο post της οι Followers φαίνεται οτι εντυπωσιάστηκαν από το κόσμημα και έτσι δεν σταματούσαν να της στέλνουν ερωτήσεις από που το πήρε. Γελώντας πολύ αργότερα η ίδια πόσταρε ένα story που εξηγούσε πως είναι δώρο από την αδερφή της και δεν έχει ιδέα από που προτείνοντας σε όλους να ρωτήσουν την Ελίνα. Φανταζόμαστε τι θα πέρασε...

WhatsApp_Image_2024-07-26_at_01.27.33_19427.jpeg

Τελευταία τροποποίηση στις 26.07.2024 - 10:30