Στανίση: «Όσο καλή φωνή και να έχει ο Μάστορας δεν μπορεί να πλησιάσει τον Καζαντζίδη»

19.07.2024
Στανίση: «Όσο καλή φωνή και να έχει ο Μάστορας δεν μπορεί να πλησιάσει τον Καζαντζίδη»
Δεν μασάει τα λόγια της

Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού που έχει τίτλο «Στην υγειά μας» η Κατερίνα Στανίση μίλησε στην κάμερα του Summer’s Cool και στον Ισίδωρο Φίκαρη με αφοπλιστική ειλικρίνεια για όλα.

«Μετά από μια λαμπρή καριέρα οι τραγουδιστές είμαστε μόνοι και αυτό είναι το τίμημα» είπε αρχικά η Κατερίνα Στανίση και συνέχισε: «Ήμουν 35 χρονών και έλεγαν οτι έκανα πλαστικές, έβαλα γάμπες και γεννήθηκα με φαρυγγίτιδα.

Δεν θέλω να κάνω πλαστικές γιατί δεν θα γίνω 20 ξανά ποτέ. Όλες οι γυναίκες, κι εγώ θέλουμε να δείχνουμε μικρότερες αλλά όχι να γίνω γελοία και να ντύνομαι σαν 15χρονο»

Τι γνώμη έχει η ίδια για τις Λαϊκές τραγουδίστριες και τι πιστεύει για την κινηματογραφική ενσάρκωση του Στέλιου Καζαντζίδη από τον Χρήστο Μάστορα:

«Κάναμε παρέα με τον Στέλιο Καζαντζίδη και είναι ανεπανάληπτος στη φωνή του. Όσο καλή φωνή και να έχει ο Χρήστος Μάστορας δεν μπορεί να πλησιάσει τον Στέλιο Καζαντζίδη. Δεν υπάρχουν λαϊκές τραγουδίστριες σήμερα, η Πάολα δεν τραγουδάει το αυθεντικό λαϊκό τραγούδι».

Φυσικά ρωτήθηκε και για το θέμα της επικαιρότητας, δηλαδή τη Δέσποινα Βανδή και την αποχώρηση από τη συναυλία στο Τσεσμέ:

«Εμένα δεν θα με ενοχλούσε να είναι η σημαία της χώρας τους από πίσω. Έχω πάει στο Ισραήλ πολλές φορές και κράταγα τη σημαία τους, δεν το βρισκω προσβλητικό. Ξέρεις που πας να τραγουδήσεις από πριν και δεν είναι ωραίο να μπλέκονται η πολιτική με την τέχνη»

Τελευταία τροποποίηση στις 19.07.2024 - 16:53