Jennifer Lopez: Η βόλτα με την μεγάλη κόρη του Ben Affleck και τα ερωτηματικά για τις φήμες περί χωρισμού

15.07.2024
Jennifer Lopez: Η βόλτα με την μεγάλη κόρη του Ben Affleck και τα ερωτηματικά για τις φήμες περί χωρισμού
ΠΗΓΗ:@jlo
Μήπως πρόκειται για απάντηση στις φήμες περί χωρισμού το story της Jennifer Lopez;

Παρά τις φήμες περί διαζυγίου μεταξύ του Ben Affleck και της Jennifer Lopez, μια πρόσφατη ανάρτηση της τραγουδίστριας δείχνει ότι η οικογενειακή τους κατάσταση είναι εξαιρετική.

Το Σάββατο, η 54χρονη πρωταγωνίστρια του «This Is Me… Now» μοιράστηκε στο Instagram μέσω story ένα βίντεο από τη βόλτα της με την κόρη του συντρόφου της, Violet, και τη φίλη της, Cassidey Fralin και ίσως πρόκειται για κάποια απάντηση σε όλα τα δημοσιεύματα που τους θέλουν χωρισμένους (μπορεί και όχι)! .

«Summertime», έγραψε η Lopez στη λεζάντα του βίντεο, όπου την είδαμε χαμογελαστή να απολαμβάνει τη στιγμή με τα μαλλιά της να ανεμίζονται από τον αέρα καθώς το αυτοκίνητο κινείται. Πίσω της, οι δύο φίλες την κοιτούσαν από το παράθυρο. Επέλεξε το τραγούδι του Kid LAROI, «Girls», για την δημοσίευση της ανάρτησης. Όπως βλέπετε και η βέρα της ήταν στην θέση της, δεν την έκρυβε, ούτε έλειπε, αντιθέτως φαινόταν στην διάρκεια του βίντεο.

jlo story f63a1

Ο Affleck ή τα άλλα τέσσερα παιδιά τους δεν φαινόταν να παρευρίσκονται κατά τη διάρκεια της στιγμής. Η Seraphina, 15 ετών, και ο Samuel, 12 ετών, από τον Affleck, καθώς και τα δίδυμα της Lopez, Max και Emme, 16 ετών, παιδιά της με τον Marc Anthony, δεν ήταν παρόν.

Τελευταία τροποποίηση στις 15.07.2024 - 16:13