Δανάη Μπάρκα: «Παλεύω να μην αλλοιωθούν αυτά που μου αρέσουν σε μένα και να δαμάζω τα αρνητικά μου»

Δανάη Μπάρκα: «Παλεύω να μην αλλοιωθούν αυτά που μου αρέσουν σε μένα και να δαμάζω τα αρνητικά μου»
Ένα Q&A που έβγαλε πολλές ειδήσεις έκανε η παρουσιάστρια χθες το βράδυ

Η Δανάη Μπάρκα με ένα story ζήτησε από τους ακολούθους της στο Instagram να της στείλουν ερωτήσεις και στη συνέχεια επέλεξε και απάντησε σε κάποιες από αυτές.
Ανάμεσά τους και το αν θα παραμείνει στο Mega την επόμενη σεζόν, στο οποίο επιβεβαίωσε πως θα μείνει αλλά και το πόσο αγαπάει τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη και φοβήθηκε με την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του.
«Δεν έχει ανακαλυφθεί ακόμα μονάδα μέτρησης «αγάπης» γι’ αυτό που νιώθω για τον Χρήστο. Αν ανακαλυφθεί, θα σας πω.
Φοβήθηκα, τρόμαξα, σοκαρίστηκα. Συνειδητοποίησα τι πραγματικά αξίζει στη ζωή μας και τον αγάπησα ακόμα περισσότερο για το θάρρος του»

DANAI_BARKA_qa_1_a4a25.jpeg

«Σου αρέσει η τηλεόραση;» την ρώτησαν:
«Μου αρέσει. Μου αρέσει γιατί όταν είμαι σπίτι πολλές ώρες κι έχω χρόνο θα την ανοίξω και θα ψάξω κι εγώ την «παρέα» που μου φτιάχνει τη διάθεση ή με ενημερώνει.
Μου αρέσει να σκέφτομαι ότι κάποιος από το σπίτι, απ’ τη δουλειά, από τις διακοπές, από ένα νοσοκομείο, από ένα γραφείο ή από οπουδήποτε θα έχει μια συντροφιά για να περάσει ευχάριστα η ώρα.
Μου αρέσει που θα τοποθετηθούμε και για κοινωνικά ζητήματα για να βάλουμε μια νέα σκέψη σε κάποιον.
Μου αρέσει να αισθάνονται οι τηλεθεατές χαρούμενοι, ανάλαφροι και να στέλνουμε θετική ενέργεια σε όλους. Με σεβασμό, αγάπη κι εμπιστοσύνη.
Μου αρέσουν πολλά, ονειρεύομαι πολλά και ανυπομονώ για πολλά».

DANAI_BARKA_qa_4_172c9.jpeg

-Πόσο σε έχει αλλάξει η τηλεόραση και όλο αυτό που γίνεται με τα μίντια; Ήταν η επόμενη ερώτηση που διάλεξε να απαντήσει:
«Δεν μπορώ να το απαντήσω εγώ αυτό. Ίσως οι γύρω μου,
Δεν μιλάω για τα προφανή, ότι θα είμαι πιο προσεκτική σε δημόσιους χώρους ή ότι θα είμαι πιο καχύποπτη ή θα επιλέγω συγκεκριμένα μέρη όταν θέλω απομόνωση κλπ.
Στον χαρακτήρα μου ελάχιστα πράγματα έχουν αλλάξει. Έχω τους ίδιους ανθρώπους στην ζωή μου όπως παλιά, με γοητεύουν τα ίδια πράγματα όπως παλιά, με απογοητεύουν τα ίδια πράγματα (λίγο περισσότερο η δηθενιά πλέον) και με ονειρεύομαι όπως με ονειρευόμουν παλιά.
Ε, πρακτικά υπάρχουν διαφορές αλλά παλεύω να μην αλλοιωθούν αυτά που μου αρέσουν σε μένα και παλεύω να δαμάζω τα αρνητικά μου»

DANAI_BARKA_qa_2_77f7e.jpeg

Τελικά την τρομάζει η δημοσιότητα;
«Με τρομάζει το τι κάνουν κάποιοι άνθρωποι για τη δημοσιότητα!
Θα ήμουν αχάριστη αν έλεγα ότι κάτι με τρομάζει στην εργασία που έχω επιλέξει να κάνω.
Έχει αρνητικά σημεία –όπως κάθε επάγγελμα- αλλά έχει πάρα πολλά καλά και νιώθω τυχερή.
Και μόνο που εδώ τώρα εμείς μιλάμε, ανταλλάσουμε απόψεις και σκέψεις και ο ένας παίρνει δύναμη από τον άλλον είναι μαγικό.
Χαίρομαι λίγο περισσότερο με τα μηνύματα που λαμβάνω όταν κάποιος θεωρεί πως παίρνει δύναμη από αυτά που ακολουθώ στη δική μου ζωή».

DANAI_BARKA_qa_3_65397.jpeg

Και τέλος της ζήτησαν μια συμβουλή αυτοπεποίθησης
«Καμία συμβουλή. Μόνο συνειδητοποίηση.
Μια ζωή. Δεν γνωρίζουμε πόσο διαρκεί
Εσύ κι ο εαυτός σου. Το μόνο δικό ΣΟΥ σπίτι για ΠΑΝΤΑ είσαι ΕΣΥ. Βρες τρόπο να σε αγαπάς, να σε σέβεσαι, να σε θαυμάζεις. Και απλά… ζήσε.
Βρες ωραίους συμμάχους γύρω σου. Βρες πότε είσαι χαμογελαστός/η. Αγκάλιασε τα λάθη σου και μετά τα μετατρέπεις σε εμπειρία».

Τελευταία τροποποίηση στις 05.07.2024 - 01:39