Μουτσινάς- Μακρυπούλια-Σαμαρά-Κωνσταντινίδου- Δέδες: Η περιπέτεια στην Κένυα συνεχίζεται.

Μουτσινάς- Μακρυπούλια-Σαμαρά-Κωνσταντινίδου- Δέδες: Η περιπέτεια στην Κένυα συνεχίζεται.
Το ταξίδι στην Αφρική συνεχίζεται για την παρέα

Η Ζέτα Μακρυπούλια, ο Νίκος Μουτσινάς, η Ευγενία Σαμαρά, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και ο Κωνσταντίνος Δέδες βρίσκονται εδώ και λίγες ημέρες στην Αφρική και κάνουν τουρ στην Κένυα. Και όπως δείχνουν στα βίντεο που ανεβάζουν καθημερινά ζουν μοναδικές στιγμές γνωρίζοντας την άγρια φύση από κοντα.

Συναντήσεις με ελέφαντες, καμηλοπαρδάλεις μέσα στη νύχτα στο κατάλυμμα όπου μένουν, σαφάρι στα λιοντάρια - αλήθεια εσείς είχατε προσέξει πως ο Νίκος Μουτσινάς έχει κάνει ένα αρσενικό λιοντάρι tattoo στο χέρι του; Εμείς το προσέξαμε στη φωτογραφία που έβαλε με τη Ζέτα Μακρυπούλια μέσα από το τζιπ που τους μετέφερε μέσα στη ζούγκλα.

MOUTSINAS_MAKRYPOULIA_JEEP_CLOSE_50629.jpg

Και φυσικά η παρέα κάνει και άφθονα ψώνια. Αν κρίνουμε από το πόσο πειράζει την Ευγενία Σαμαρά, ο Νίκος Μουτσινάς τους βλέπουμε να γυρίζουν με υπέρβαρο. Κατά τα άλλα όλοι δείχνουν τρισευτυχισμένοι. Και τους καταλαβαίνουμε. Ένα ταξίδι στην Αφρική και μάλιστα με τέτοιο τουρ σε διαφορετικά μέρη είναι σίγουρα για όσους τους αρέσουν αυτοί οι προορισμοί ένα ταξίδι ζωής.

Η Ευγενία Σαμαρά πάντως, εκτός από το να ψωνίζει, όπως έγραψε κιόλας. μετράει τα ζώα που έχει συναντήσει από πολύ κοντά στο Εθνικό Πάρκο Aberdale που ήταν και η στάση τους τη δεύτερη μέρα του ταξιδιού τους.

Ενώ ο Νίκος Μουτσινάς είχε μια απολαυστική και ξεκαριδστική συζήτηση με τις μαϊμούδες.

Ενώ η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Κωνσταντίνος Δέδες απλά απολαμβάνουν το απίστυετο περιβάλλον γύρω τους.

Τελευταία τροποποίηση στις 03.07.2024 - 21:35