Παναγιώτης Ραφαηλίδης: «Στην τηλεόραση νιώθω ότι είμαι άοσμος κι εκτός κλίματος»

02.07.2024
Παναγιώτης Ραφαηλίδης: «Στην τηλεόραση νιώθω ότι είμαι άοσμος κι εκτός κλίματος»
Αφοπλιστικά ειλικρινής ο γνωστός τραγουδιστής

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show» βρέθηκε χθες ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης που εδώ και αρκετά χρόνια εκτός από τραγουδιστής έχει γίνει και τηλεοπτικό πρόσωπο στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού.
«Έχω πάνω από χρόνο να λάβω μέρος σε συναυλία. Μέχρι πέρυσι έκανα συναυλίες με τον Γιώργο Χατζηνάσιο, που οργώσαμε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Τον τελευταίο χρόνο δεν έχω τραγουδήσει λόγω της τηλεόρασης που έχει γίνει η δουλειά μου. Και λόγω του ότι έχω μια βαθιά απογοήτευση από το τραγούδι.

Οφείλεται σε εμένα και μόνο σε εμένα. Δεν με αδίκησε κανείς ποτέ, είναι κάτι που αισθανόμουν εγώ. Δεν θεωρώ τον εαυτό μου θύμα κανενός» είπε στην αρχή ο Παναγιώτης και συνέχισε:

«Η τηλεόραση μου πήρε από τον χρόνο μου, από τη συγκέντρωσή μου στο τραγούδι. Μπήκα στον χώρο σας, τώρα τον θεωρώ και δικό μου, μετά από 10 χρόνια που ζω από την τηλεόραση. Μπήκα με σεβασμό σε έναν επαγγελματικό στίβο και δεν θα έμπαινα με αέρα τραγουδιστή, περαστικός είμαι και μπήκα. Μπήκα και έμαθα τη δουλειά, εξασκήθηκα σε δημοσιογραφική δουλειά, σε μοντάζ...

Ήμουν ένα σφουγγάρι, που ήθελε να μάθει τον χώρο στον οποίο μπήκε και ήθελα να είμαι αξιοπρεπής σε αυτό, οπότε κόλλησα, μ΄ αρέσει, αγαπιέται. Εγώ νιώθω ότι στην τηλεόραση είμαι άοσμος, διακριτικός, λίγο εκτός του κλίματος της τηλεόρασης.

Σε πολλές ιστορίες, ας πούμε, που σχολιαστικά μπαίνουμε για να αναλύσουμε και πρέπει να είμαστε με τον έναν ή τον άλλον, πολύ συχνά τις βλέπω και σκέφτομαι αν πειράζει που δεν είμαι με κανέναν από τους δύο. Πειράζει που θεωρώ ότι και οι δύο έχουν άδικο ή ότι το θέμα όλο, που αναλύουμε, είναι ευτελές και ανούσιο;»

Ενώ μίλησε ανοιχτά και για τις φημολογούμενες αλλαγές που θα γίνουν την επόμενη χρονιά στην εκπομπή που συμμετέχει:

«Θα υπάρξουν αλλαγές στο Καλύτερα δε γίνεται. Εγώ θα συνεχίσω για πέμπτη χρονιά» είπε και στη συνέχεια τόνισε:

«Έχω σκεφτεί να κάνω κάτι άλλο. Προς το παρόν πάω να κάνω με την τηλεόραση αυτό που έκανα με το τραγούδι. Σκέφτομαι πολύ ρομαντικά, σκέφτομαι ότι είμαι καλός και κάποιος θα με δει και θα μου πει: έλα να σου προσφέρουμε αυτή την ευκαιρία.

Πράγμα που διαπιστώνω ότι δεν γίνεται ποτέ και πρέπει να χτυπάς πόρτες, έχω αγκύλωση, δεν μπορώ να το κάνω αυτό το πράγμα».

Ενώ μίλησε και για την προσωπική του ζωή με πολύ χιούμορ.

Τελευταία τροποποίηση στις 02.07.2024 - 14:34