Cara Delevigne: Η συγκινητική συνέντευξη μετά την αποτοξίνωση - «Επιτέλους νιώθω ότι μπορώ να είμαι ελεύθερη»

26.07.2023
Cara Delevigne: Η συγκινητική συνέντευξη μετά την αποτοξίνωση - «Επιτέλους νιώθω ότι μπορώ να είμαι ελεύθερη»
Είχε αγγίξει τον «πάτο» η Cara Delevigne. Το κατάλαβε. Ζήτησε βοήθεια και τώρα επανήλθε πιο αισιόδοξη από ποτέ!

Η διάσημη καλλονή πέρασε πολύ δύσκολες στιγμές τελευταία χάνοντας ολοκληρωτικά τον εαυτό της μέσα από τις καταχρήσεις γεγονός που έκανε τους δικούς της ανθρώπους να αναλάβουν δράση και να εξασφαλίσουν ότι ο άνθρωπός τους θα ζητούσε βοήθεια.

Robert Downey Jr.: Τα ναρκωτικά στα οποία τον μύησε ο πατέρας του, η απόλυτη παρακμή και η θριαμβευτική επιστροφή

Η Cara Delevigne, την οποία ο φακός είχε «τσακώσει» σε άθλια κατάσταση, ατημέλητη και σε προφανή σύγχυση να μιλά μόνη της κάνοντας σπασμωδικές κινήσεις μπήκε σε κλινική αποτοξίνωσης και σήμερα, ύστερα από πολύ προσπάθεια δηλώνει νηφάλια και παραδέχεται πως «άξιζε κάθε δευτερόλεπτο».

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο βρετανικό Elle η 30χρονη σταρ δήλωσε πως εγκατέλειψε το αλκοόλ και αυτό την έκανε «σταθερή και πιο ήρεμη».

{https://www.instagram.com/p/CvHSqtvtz1z/}

Παραδέχτηκε ότι αυτές οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν έκρουσαν τον κώδωνα του κινδύνου, λειτούργησαν δραστικά και την έκαναν να διαλέξει τον δρόμο της αποτοξίνωσης.

Joan Collins - Cara Delevigne: Η κρυφή σχέση που ενώνει τις δύο διάσημες κυρίες [photos]

«Δεν ήταν ευ΄κολο αλλά υπήρξαν στιγμές που σκέφτηκα "Δεν αξίζει", όμως αξίζει κάθε δευτερόλεπτο», παραδέχτηκε τονίζοντας πως μιλώντας ανοιχτά για τα πρόβλήματά της τη βοήθησε να αφαιρέσει ένα μεγάλο βάρος από τους ώμους της.

«Για πολύ καιρό ένιωθα ότι έκρυβα πολλά πράγματα από τον κόσμο που με θαύμαζε. Τώρα, επιτέλους αισθάνομαι ότι μπορώ να νιώσω ελεύθερη και πάλι, ολοκληρωτικά», πρόσθεσε η Cara και χαμογελά ξανά.

Τελευταία τροποποίηση στις 26.07.2023 - 14:45