Η Julia Roberts και η Jennifer Aniston σε ένα σπάνιο κοινό φωτογραφικό στιγμιότυπο

31.10.2022
Η Julia Roberts και η Jennifer Aniston σε ένα σπάνιο κοινό φωτογραφικό στιγμιότυπο
Τα γενέθλια της Julia Roberts ήταν η αφορμή για να κυκλοφορήσει αυτή η πολύ ιδιαίτερη φωτογραφία των δύο διάσημων κυριών για τις οποίες ο Matthew Perry προχώρησε σε ιδιαίτερες αποκαλύψεις στα απομνημονεύματά του που κυκλοφορούν τις αμέσως επόμενες μέρες.

Η Julia Roberts συμπλήρωσε 55 χρόνια ζωής πριν από δυο μέρες και ανάμεσα στις ευχές που δέχτηκε ήταν και αυτές της Jennifer Aniston. Με ένα story ευχήθηκε στη φίλη της, η 53χρονη ελληνικής καταγωγής σταρ, ένα story στο οποίο μοιράστηκε μια κοινή τους φωτογραφία, τις ευχές και τα συναισθήματά της.

"Χρόνια πολλά σε αυτή την απίθανη Pretty Woman. @Juliaroberts Σ' αγαπώ πολύ", γράφει η Jen.

Οι δύο διάσημες κυρίες βρέθηκαν αμφότερες στη δημοσιότητα αυτή την εβδομάδα καθώς τις ανέφερε, ξεχωριστά, ο Matthew Perry στο πλαίσιο προώθησης της αυτοβιογραφίας του, με τίτλο Friends, Lovers and the Big Terrible Thing.

Σε αυτό το άκρως εξομολογητικό και ψυχαναλυτικό, τελικά, βιβλίο, ο Perry αποκαλύπτει, μεταξύ άλλων την τεράστια καψούρα που είχε για την Aniston (τόσο πριν, όσο και κατά τη διάρκεια του σόου) στην οποία, όμως, καψούρα εκείνη δεν έδωσε ποτέ το αναμενόμενο ενδιαφέρον.

Όσο για την Julia Roberts, η οποία είχε εμφανιστεί σε δύο επεισόδια των Friends ως πρώην συμμαθήτρια και σύντροφος του Chandler, ο Perry αποκάλυψε ότι οι δυο τους είχαν όντως σχέση, την οποία, όμως έληξε εκείνος καθώς φοβήθηκε ότι πολύ σύντομα θα το έκανε εκείνη και ήθελε να την προλάβει!

Η ίδια η Roberts, πάντως, γιόρτασε τα γενέθλιά της με την παρακάτω χαλαρή ανάρτηση! Χρόνια πολλά κι από εμάς.