Ο Ryan Reynolds κάνει κολονοσκόπηση (που μπορεί να του έσωσε τη ζωή) σε ζωντανή μετάδοση και στέλνει ένα σημαντικό μήνυμα υγείας

14.09.2022
Ο Ryan Reynolds κάνει κολονοσκόπηση (που μπορεί να του έσωσε τη ζωή) σε ζωντανή μετάδοση και στέλνει ένα σημαντικό μήνυμα υγείας
Εξαιτίας ενός στοιχήματος που έχασε ο Ryan Reynolds μοιράστηκε μια πολύ ιδιωτική στιγμή με σκοπό, τελικά, να ευαισθητοποιήσει όλο τον κόσμο για τη σημασία της επέμβασης αυτής που είναι, πραγματικά, ένα ζήτημα ζωής και θανάτου.

Μεταξύ των πολλών και διαφόρων ασχολιών του -εκτός από την υποκριτική- ο Ryan Reynolds έχει γίνει ιδιοκτήτης (ή μάλλον συν-ιδιοκτήτης) μιας ποδοσφαιρικής ομάδας, της Wrexham AFC με έδρα την Ουλία. Συν-επικεφαλής ο καλός του φίλος Rob McElhenney με τον οποίο έβαλε και το στοίχημα που έχασε.

Όπως αποκαλύπτουν οι δυο τους μιλώντας στην κάμερα, πριν από έναν χρόνο είχαν βάλει στοίχημα σχετικά με το αν ο McElhenney κατάφερνε να μάθει gaelic, τη γλώσσα των Kελτών που δεν ήξερε καθόλου μέχρι τότε.

Ο Reynolds υποστήριζε ότι δεν θα τα κατάφερνε και τελικά... έχασε!

Σύμφωνα με το στοίχημα, λοιπόν, ο 45χρονος σούπερ σταρ θα έπρεπε να καταγράψει σε κάμερα την κολονοσκόπηση που είχε προγραμματίσει έτσι κι αλλιώς να κάνει λόγω ηλικίας και να την κοινοποιήσει σε όλο τον κόσμο. Πράγμα και το οποίο έκανε, φυσικά, όμως, όπως και ο Rob.

Στην πραγματικότητα αυτός ήταν ένας πολύ έξυπνος τρόπος για να απο-στιγματιστεί μια διαδικασία που έχει τόσο μεγάλη σημασία για τη ζωή των ανθρώπων. Ο Reynolds χρησιμοποίησε αυτό το εύρημα σε συνεργασία με τον Lead From Behind, έναν οργανισμό που σκοπό έχει την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση σχετικά με αυτό το ζήτημα και στο μεταξύ εντόπισε έναν πολύποδα στο δικό του έντερο του οποίου η αφαίρεση μπορεί και να του έσωσε τη ζωή.

Ιδού το βίντεο που, στο μεταξύ, έχει γίνει viral. Μακάρι το μήνυμα που ήθελε να στείλει ο Ryan να έχει φτάσει σε όσους περισσότερους παραλήπτες γίνεται.