Χριστίνα Μπόμπα - Σάκης Τανιμανίδης: Το απίστευτο ταξίδι στην Ισλανδία, το ενεργό ηφαίστειο και η νέα πρόταση γάμου

28.08.2022
Χριστίνα Μπόμπα - Σάκης Τανιμανίδης: Το απίστευτο ταξίδι στην Ισλανδία, το ενεργό ηφαίστειο και η νέα πρόταση γάμου
Μία εβδομάδα στην Ισλανδία με 6 ημέρες road trip είχαν προγραμματίσει για τις διακοπές τους ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα. Μέσα από τις αναρτήσεις τους ταξιδέψαμε κι εμείς μαζί τους και τους ευχαριστούμε για την εμπειρία.

Άφησαν την Αριάννα και τη Φιλίππα στις γιαγιάδες, προφανώς, ο Σάκης και η Χριστίνα και έκαναν και λίγες διακοπές μόνοι τους. Μια πολύ μακρινή -και ακραία- επιλογή ο προορισμός τους, όμως σίγουρα ένα ταξίδι ζωής, από το οποίο μοιράστηκαν και οι δυο πανέμορφα κομμάτια στους λογαριασμούς τους στο Instagram.

Η περιπέτεια στην Ισλανδία ξεκίνησε σχετικά χαλαρά πριν από μία εβδομάδα με μπάνιο στη Blue Lagoon "με τα ζεστά μπλε νερά που βγαίνουν από 2000 μέτρα κάτω από τη γη", όπως έγραψε η Χριστίνα στη λεζάντα και προγραμματισμό για τα επόμενα.

Το ταξίδι συνεχίστηκε με στάσεις σε απίστευτα τοπία και το ζευγάρι είχε μαζί το... σπίτι του για τις επόμενες μέρες. Road Trip με όλη την έννοια της λέξης και ιδού το λευκό βανάκι που έκανε τη "δουλειά".

Μαγευτικές οι εικόνες που μοιράστηκε το ζεύγος μέσα από σταθερά posts και stories τις τελευταίες μέρες και δεν ξέρουμε τι να πρωτομοιραστούμε! Ξεχωρίζουμε τη βουτιά του Σάκη στα παγωμένα, καταπράσινα νερά ενός φαραγκιού, το ενεργό ηφαίστειο που είδαν και έκλεισαν το ταξίδι τους και την επίσκεψη σε ένα μέρος με τεράστια κομμάτια πάγου σαν διαμάντια όπου ο Σάκης έκανε εκ νέου πρόταση γάμου στη Χριστίνα! (και περιμένουμε το επόμενο ταξίδι!)