Γιώργος Λιάγκας: Οι πρώτες εικόνες από την πρώτη σύσκεψη για τη νέα σεζόν έκρυβαν μια αποκάλυψη για τη συμπαρουσιάστριά του

24.08.2022
Γιώργος Λιάγκας: Οι πρώτες εικόνες από την πρώτη σύσκεψη για τη νέα σεζόν έκρυβαν μια αποκάλυψη για τη συμπαρουσιάστριά του
Μετά την αποχώρηση της Φαίης Σκορδά για ΣΚΑΪ μεριά, το Πρωινό του ΑΝΤ1 βρίσκει στο τιμόνι της ομάδας τον Γιώργο Λιάγκα με τις φήμες για το όνομα που θα γραφτεί πλάι στο δικό του να οργιάζουν.

Η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα όλων των τηλεοπτικών εκπομπών έχει ξεκινήσει με τη Δευτέρα 5/9 να χτυπάει το "πρώτο κουδούνι" για τις περισσότερες. Οι συντελεστές της εκπομπής "Πρωινό" έκαναν σήμερα 24/8 την πρώτη τους σύσκεψη και ο Γιώργος Λιάγκας μοιράστηκε κομμάτι αυτής στο Instagram του.

Μαζί του στην ομάδα που δεν σταματούσε τα γελάκια και τα αστειάκια, είδαμε την Άρια Καλύβα, τον Τάσο Τεργιάκη, τη Φωτεινή Πετρογιάννη και την αρχισυντάκτρια της εκπομπής Χρύσα Ζορκάδη μαζί με όλους τους ρεπόρτερ.

Μπορεί τα ονόματα της Δούκισσας Νομικού και της Ιωάννας Μαλέσκου (με το πρώτο ως επικρατέστερο) να έχουν ακουστεί πολύ αλλά το παρών δεν έδωσε καμία από τις δυο -ούτε και κάποια άλλη, εδώ που τα λέμε, γεγονός που μας οδηγεί στα εξής δύο πιθανά συμπεράσματα: ή ο Γιώργος Λιάγκας θα παραμείνει σόλο παρουσιαστής, ή το "δεύτερο βιολί" θα παρουσιαστεί ως μεγάλη έκπληξη αργότερα. Σε κάθε περίπτωση... αναμένουμε στο ακουστικό μας!