Η Σμαράγδα Καρύδη εντυπωσιάστηκε από τη φωτογραφία της Δήμητρας Παπαδοπούλου με μαγιό, της έκανε... πρόταση κι εκείνη δέχτηκε

22.08.2022
Η Σμαράγδα Καρύδη εντυπωσιάστηκε από τη φωτογραφία της Δήμητρας Παπαδοπούλου με μαγιό, της έκανε... πρόταση κι εκείνη δέχτηκε
Η Σμαράγδα Καρύδη και η Δήμητρα Παπαδοπούλου είναι πολύ καλές φίλες και η σχέση τους είναι βασισμένη επάνω στην αγάπη και το χιούμορ, το οποίο δεν κρύβεται!

Τις διακοπές της απολαμβάνει η Δήμητρα Παπαδοπούλου αυτό τον καιρό και, προφανώς περνά τέλεια, εξ ου και μια ασυνήθιστη ανάρτηση στα social media, στα οποία είναι πολύ "φρέσκια" έτσι κι αλλιώς.

Μία σειρά από απίθανες φωτογραφίες και βίντεο με μαγιό στη θάλασσα μοιράστηκε η δημοφιλής ηθοποιός, συγγραφέας και σκηνοθέτης με αποτέλεσμα να λάβει αμέτρητα θετικά σχόλια στη συνέχεια.

Μεταξύ αυτών ξεχωρίσαμε το σχόλιο/πρόταση της Σμαράγδας Καρύδη, η οποία εκφράζει τον θαυμασμό της δημόσια ζητώντας της "να τα φτιάξουν" -και εκείνη απάντησε θετικά!

"Θές να τα φτιάξουμε;", ρωτά η Σμαράγδα. "Αμέ", απαντά η Δήμητρα. Ιδού η "συζήτηση" και εμείς χειροκροτούμε μια σχέση ξεχωριστή που ήδη υπάρχει και μία άλλη που ίσως ξεκινήσει!!! Πάντα με το ίδιο χιούμορ κι εμείς!

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου εξηγεί γιατί οι "Απαράδεκτοι" δεν θα επιστρέψουν ξανά και γιατί η ίδια δεν παντρεύτηκε ποτέ