Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Η τρυφερή ανάρτηση για τα 10 χρόνια γάμου με τον Νάσο Γαλακτερό

19.08.2022
Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Η τρυφερή ανάρτηση για τα 10 χρόνια γάμου με τον Νάσο Γαλακτερό
Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ γιόρτασε χθες, 18/8/2022, την δέκατη επέτειο του γάμου του.

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου λατρεύει τον σύζυγό της, Νάσο Γαλακτερό και όχι μόνο δεν το κρύβει αλλά δεν χάνει ευκαιρία να το βροντοφωνάξει δημοσίως.

Χθες είχε την τέλεια ευκαιρία για μια γλυκύτατη έκρηξη αγάπης καθώς οι δυο τους συμπλήρωσαν 10 χρόνια γάμου!

Μία φωτογραφία τους μοιράστηκε, λοιπόν, η γνωστή δημοσιογράφος και στη λεζάντα διαβάζουμε τα εξής: "Δέκα χρόνια από τη μέρα του γάμου μας σήμερα! Και ήταν τόσο ωραία εκείνη η μέρα στις 18 Αυγούστου του 2012 όσο και οι μέρες που ακολούθησαν και αυτό είναι το πιο σπουδαίο. Πάμε για τα επόμενα αγάπη της ζωής μου @nasosgalakteros ❤️Χρόνια μας πολλά και πάντα αγκαλιά. #10years #anniversary #love #marriage #couple"

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2012 ύστερα από τέσσερα χρόνια σχέσης και την ευτυχία του συμπληρώνουν η κόρη τους, Σοφία και ο γιος εκείνου, Παύλος, τον οποίο η Νάνσυ λατρεύει και δεν το κρύβει. Ο Παύλος Γαλακτερός, τον οποίο γνωρίσαμε ευρέως μέσα από τη συμμετοχή του στο Survivor είναι γιος του Νάσου και της πρώτης συζύγου του, Τέτας Λεονταρίδου. Για την ιστορία να θυμίσουμε ότι ο πρώην μπασκετμπολίστας υπήρξε παντρεμένος και με τη Ρούλα Κορομηλά (2000 - 2007)