Ο Brad Pitt έχει μια λίστα ηθοποιών με τους οποίους δεν θέλει να συνεργαστεί ποτέ

12.08.2022
Ο Brad Pitt έχει μια λίστα ηθοποιών με τους οποίους δεν θέλει να συνεργαστεί ποτέ
Οι αποκαλύψεις του συμπρωταγωνιστή του, Aaron Taylor-Johnson

Ενώ ο Aaron Taylor-Johnson και ο Brad Pitt συνεργάστηκαν για το "Bullet Train", ο 32χρονος Βρετανός ηθοποιός έμαθε μερικά πράγματα για τον 58χρονο συμπρωταγωνιστή του. Οι δυο τους υποδύονται τους αντίπαλους δολοφόνους που βρίσκονται στην ίδια αποστολή για να ανακτήσουν έναν χαρτοφύλακα σε ένα τρένο που ταξιδεύει στο Κιότο. Στο 75ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λοκάρνο, όπου ο Taylor-Johnson παρουσίασε το "Bullet Train" και κέρδισε το Βραβείο Αριστείας 2022 Davide Campari, αποκάλυψε ότι ο Pitt έχει μια λίστα με ηθοποιούς με τους οποίους θα προτιμούσε να μην συνεργαστεί.

Η Serena Williams ανακοίνωσε πως αποσύρεται από το τένις

Σύμφωνα με το Variety, ο Aaron Taylor-Johnson είπε ότι ο συμπρωταγωνιστής του έχει μια ιδέα για το ποιους θα ήθελε και με ποιους δεν θα ήθελε να συνεργαστεί στο μέλλον. Σύμφωνα με τα λόγια του Taylor-Johnson: "Είναι σε ένα νέο κεφάλαιο της ζωής του, νομίζω. Συνεργάζεσαι με πολλούς ηθοποιούς και μετά από λίγο αρχίζεις να σημειώνεις: 'Σίγουρα δεν θα ξανασυνεργαστώ με αυτό το άτομο'".

Ο Ashton Kutcher αποκάλυψε ότι δεν μπορούσε να δει, να ακούσει και να περπατήσει όμως χρειάστηκε να δώσει επιπλέον εξηγήσεις

Παρά το δράμα που αφορά το διαζύγιο του, ο Brad Pitt προσπαθεί να αλλάξει σελίδα στη ζωή του. Έφτασε σε νέα ύψη επιτυχίας πριν από μερικά χρόνια, όταν κέρδισε το Όσκαρ Β' Ανδρικού Ρόλου για την ταινία "Once Upon a Time in Hollywood". Όμως, παρόλο που ο Pitt τα πηγαίνει καλά στην υποκριτική του καριέρα, έχει παλέψει με την κατάθλιψη και τον επίμονο φόβο του να είναι μόνος. Ωστόσο, η μουσική τον γέμιζε με τόση χαρά που επιδιώκει τον νέο του ρόλο ως στέλεχος στούντιο ηχογράφησης αναζωογονώντας ένα διάσημο στούντιο που βρίσκεται στον αμπελώνα του Chateau Miraval.