Η νικήτρια του GNTM 2 δοκιμάζει την τύχη της στην υποκριτική

22.07.2022
Η νικήτρια του GNTM 2 δοκιμάζει την τύχη της στην υποκριτική
Ναι, καλά το θυμάσαι. Το 2019 είχαμε δύο νικήτριες στο GNTM. Σήμερα ο λόγος για την Άννα Μαρία Ηλιάδου, η οποία αφήνει (για λίγο, έστω) το modelling και τις πασαρέλες και αναλαμβάνει ρόλο σε νέα δραματική σειρά του ΣΚΑΪ. Ιδού όλα όσα ξέρουμε μέχρι στιγμής.

Σε μία εξαιρετικά ανατρεπτική -και αμήχανα αμφιλεγόμενη- τηλεοπτπική στιγμή, το μεγάλο φινάλε του GNTM 2 πριν από 3 χρόνια, βρήκε δύο τις νικήτριες της χρονιάς! Η Κάτια Ταραμπάνκο και η Άννα Μαρία Ηλιάδου μοιράστηκαν το τρόπαιο, τα χρήματα και τα υπόλοιπα δώρα του πρώτου ενώ αρκετό καιρό αργότερα ακούσαμε τη δεύτερη να μιλά ανοιχτά περί κατάφωρης αδικίας.

Τρία χρόνια μετά τη στιγμή εκέινη η Άννα Μαρία αποφάσισε να αλλάξει ρότα και να δοκιμάσει τις δυνατότητές της στην υποκριτική. Μόλις έγινε γνωστό πως η ελληνίδα καλλονή θα συμμετάσχει στη νέα καθημερινή δραματική σειρά του ΣΚΑΪ που φέρει τον τίτλο «Άγρια Γη» και πρωταγωνιστούν, μεταξύ άλλων, η Ζέτα Δούκα, ο Στέφανος Μιχαήλ και η Παναγιώτα Βιτετζάκη.

Εν αναμομή περισσότερων πληροφοριών μπορείς ΕΔΩ να θυμηθείς όλα όσα είχαν συμβεί σε εκείνον τον απίθανο τελικό, που έμεινε στην τηλεοπτική ιστορία -αλλά όχι με την καλή έννοια.