Kim Kardashian: Πώς στήριξε και ενθάρρυνε την αδελφή της, Khloé, στην εγκυμοσύνη του δεύτερου παιδιού της

18.07.2022
Kim Kardashian: Πώς στήριξε και ενθάρρυνε την αδελφή της, Khloé, στην εγκυμοσύνη του δεύτερου παιδιού της
H Khloé Kardashian και ο Tristan Thompson περιμένουν το δεύτερο παιδί τους μέσω παρένθετης μητέρας—και ενώ τα νέα διέρρευσαν πριν καν η Khloé το πει στους στενούς της φίλους και την οικογένεια, ακούγεται ότι η Kim Kardashian σίγουρα το ήξερε.

Μια πηγή είπε στο People ότι «Η Khloé προσπάθησε να μείνει έγκυος για ένα μικρό διάστημα. Όταν αυτό δεν πέτυχε, αποφάσισαν να εξερευνήσουν άλλες επιλογές. Η Kim υποστήριξε και ενθάρρυνε την Khloé να βρει μια παρένθετη μητέρα».

Η πηγή σημείωσε ότι η Khloé «ενθουσιάστηκε» όταν ανακάλυψε ότι η παρένθετη μητέρα της ήταν έγκυος τον Δεκέμβριο, τον ίδιο μήνα που ανακάλυψε ότι ο Tristan Thompson την είχε για άλλη μια φορά απατήσει, κάνοντας παιδί με μια άλλη γυναίκα.

«Ήταν μια γλυκόπικρη κατάσταση για την Khloé», εξηγεί η πηγή. «Ήταν τόσο ενθουσιασμένη με το μωρό αλλά απίστευτα απογοητευμένη από τον Τristan. Όπως κάνει πάντα η Khloé όμως, το γύρισε και εστίασε στην καλή είδηση».

Ενώ η ίδια η Khloé δεν έχει μιλήσει για εκείνη και το δεύτερο μωρό του Tristan, ο εκπρόσωπος της δημοσίευσε μια δήλωση επιβεβαιώνοντας τη χρονική σειρά και λέγοντας ότι η Khloé είναι ενθουσιασμένη:

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι η True θα έχει ένα αδελφάκι που “συνελήφθη” τον Νοέμβριο. Η Khloé είναι απίστευτα ευγνώμων στην εξαιρετική παρένθετη μητέρα για αυτή την τόσο όμορφη ευλογία. Θα θέλαμε να ζητήσουμε ευγένεια και ιδιωτικότητα ώστε η Khloé να επικεντρωθεί στην οικογένειά της».

Στο μεταξύ, μια πηγή είπε πρόσφατα στο E! News ότι «η Khloé κράτησε την εγκυμοσύνη μυστική για να προστατεύσει το απόρρητο και την ασφάλεια της παρένθετης γυναίκας και να προστατεύσει την ψυχική της υγεία από την κρίση του κοινού ως αποτέλεσμα των πράξεων του Tristan». Με βάση αυτό, «ο άνθρωπος της Khloé αναγκάστηκε να επιβεβαιώσει την εγκυμοσύνη προτού να είναι έτοιμη να την ανακοινώσει» και ο εκπρόσωπος της έπρεπε να βγάλει μια δήλωση σχετικά με τη διαρροή «ακόμη και αν πιο πριν είχε την ευκαιρία να το πει στην πιο στενή οικογένεια και τους φίλους της».