Πέθανε η Ivana Trump - Το δημόσιο "αντίο" του πρώην συζύγου της, Donald Trump

15.07.2022
Πέθανε η Ivana Trump - Το δημόσιο "αντίο" του πρώην συζύγου της, Donald Trump
Σε ηλικία 73 ετών και, εντελώς ξαφνικά για τον πολύ κόσμο, έφυγε από τη ζωή η Ivana Trump, πρώτη σύζυγος του Donald Trump και μητέρα των τριών μεγαλύτερων παιδιών του.

Η θλιβερή είδηση κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου με τους κοντινούς της ανθρώπους, αλλά και εκείνους που την αγάπησαν από μακριά να την αποχαιρετούν μέσω social media.

Η Ivana Zelnickova γεννήθηκε στις 20 Φεβρουαρίου 1949 στην πρώην Τσεχοσλοβακία. Μετακόμισε αρχικά στον Καναδά στη δεκαετία του 1970 ως μοντέλο και στη συνέχεια στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου παντρεύτηκε τον Donald Trump το 1977. Ο γάμος αυτός κράτησε μέχρι το 1992 και έδωσε στον πρώην πλανητάρχη τα τρία μεγαλύτερα παιδιά του.

Το δικό του "αντίο" μοιράστηκε δημόσια και ο ίδιος ο Donald Trump με τα εξής λόγια που εξέπληξαν πιολλούς για την αμεσότητα και την τρυφερότητά τους: "Με μεγάλη θλίψη ενημερώνω όλους εκείνους που την αγάπησαν, οι οποίοι είναι πολλοί, ότι η Ivana Trump απεβίωσε στο σπίτι της, στη Νέα Υόρκη… Ήταν μια υπέροχη, όμορφη και καταπληκτική γυναίκα, που έζησε μια υπέροχη και εμπνευσμένη ζωή. Η χαρά της ήταν τα τρία της παιδιά, ο Donald Junios, η Ivanka και ο Eric. Ήταν τόσο περήφανη γι’ αυτούς, όπως όλοι ήμασταν τόσο περήφανοι γι’ αυτήν. Αναπαύσου εν ειρήνη, Ιβάνα!"

Η επίσημη ανακοίνωση για τον θάνατό της, βέβαια, είχε έρθει λίγο νωρίτερα μέσα από μία κοινή ανακοίνωση της οικογένειάς της, στην οποία, όμως δεν γίνεται λόγος για τα αίτια του θανάτου της.

"Η μητέρα μας ήταν μια απίστευτη γυναίκα – μια δύναμη στις επιχειρήσεις, μια αθλήτρια παγκόσμιας κλάσης, μια λαμπερή όμορφη και γεμάτη φροντίδα μητέρα και φίλη", διαβάζουμε στην ανακοίνωση που στην ουσία υπογράφεται από τα τρία παιδιά της και τη μητέρα της.

"Η Ιβάνα Τραμπ ήταν μαχήτρια. Διέφυγε από τον κομμουνισμό και αγκάλιασε αυτήν τη χώρα. Δίδαξε στα παιδιά της να είναι δυνατά και σκληρά, τη συμπόνια και την αποφασιστικότητα… Θα λείψει πολύ στη μητέρα της, στα τρία παιδιά και στα δέκα εγγόνια της", ολοκληρώνει η ανακοίνωση και οι αποχαιρετιστήριες αναρτήσεις διαδέχονται η μία την άλλη.