Η Kim Kardashian προσκαλεί τον Pete Davidson για ένα γρήγορο ντουζάκι και εκείνος την ακολουθεί τρέχοντας

12.07.2022
Η Kim Kardashian προσκαλεί τον Pete Davidson για ένα γρήγορο ντουζάκι και εκείνος την ακολουθεί τρέχοντας
Ως teaser για τη νέα σεζόν του ριάλιτι της οικογένειας μοιράστηκε τη σκηνή μεταξύ της ίδιας και του αγαπημένου της η Kim Kardashian και πέτυχε... διάνα!

Οι Kardashians έκλεισαν τον κύκλο τους στο E! τον περασμένο χρόνο, ύστερα από 14, φουλ επιτυχημένες τηλεοπτικές σεζόν. Το ριάλιτι βέβαια συνεχίστηκε στο Hulu, όπου τον Σεπτέμβριο αναμένεται η δεύτερη σεζόν, η οποία αυτό τον καιρό διαφημίζεται από τα μέλη της διάσημης οικογένειας.

Η Kim δεν θα μπορούσε να λείπει, φυσικά, από τον χορό των teasers και μοιράστηκε το καλύτερο με τους followers της.

Στα stories με σκηνές προσεχώς από τον δεύτερο κύκλο της νέας εποχής του ριάλιτί τους, η Kim μοιράστηκε και μια στιγμή μετά τη δεύτερη εμφάνιση στο Met Gala ή κατά τη διάρκεια πρόβας του δεύτερου φορέματος της Marilyn που φόρεσε εκείνη τη μέρα.

Βλέπουμε την Kim να μπαίνει στο δωμάτιο όπου βρίσκεται ο Pete με την αδελφή της, Khloe, προσπαθώντας να ξεκουμπώσει την τουαλέτα της και την ακούμε να λέει: "Μωρό, θέλεις να έρθεις για ένα γρήγορο ντουζ μαζί μου;". Η αντίδραση του Davidson "όλα τα λεφτά". Πετά ό,τι κρατούσε στο χέρι του και ακολουθεί το κορίτσι του σχεδόν τρέχοντας. Μα τι έρωτας κι αυτός!

Εκτός από τα stories η Kim μοιράστηκε ακόμη ένα μικρό άλμπουμ με φωτογραφίες με τον αγαπημένο της το οποίο "τρόλαρε" η Khloe καθώς αναρωτήθηκε δημόσια και οι δυο τους έχουν ένα φετίχ με τα πόδια. Το γιατί της ήρθε αυτή η ιδέα στις εικόνες πιο κάτω: