Kourtney Kardashian: Μετά την περιπέτεια της υγείας του συζύγου της, τον έβαλε να χτυπήσει tattoo με το όνομα της

12.07.2022
Kourtney Kardashian: Μετά την περιπέτεια της υγείας του συζύγου της, τον έβαλε να χτυπήσει tattoo με το όνομα της
Πριν από μερικές μέρες η Kourtney Kardashian μοιράστηκε μια φωτογραφία από το τελευταίο της αριστούργημα: Ένα tattoo με το γράμμα «K» δίπλα σε μια καρδιά, στο χέρι του συζύγου της Travis Barker.

«Μερικά από τα καλύτερα έργα μου», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας στα Stories της στο Instagram.

Ο ντράμερ των Blink-182, που αναδημοσίευσε τη φωτογραφία στα δικά του Stories, είναι διάσημος για τα ολόσωμα τατουάζ του και η σύζυγός του βρίσκεται τώρα πίσω από τουλάχιστον δύο από τα σχέδια, καθώς πέρυσι, του έγραψε με μελάνι το «I love you» στο μπράτσο του.

Ο 46χρονος μουσικός έχει επίσης πολλά τατουάζ αφιερωμένα στη σύζυγό του, συμπεριλαμβανομένων των λέξεων «Είσαι τόσο κουλ!» στον μηρό του (φημολογείται ότι είναι με το χέρι της Kardashian), το όνομά της πάνω από την καρδιά του και ένα αποτύπωμα των χειλιών της στο μπράτσο του.

Όταν ο Barker και η Kardashian παντρεύτηκαν στην Ιταλία τον Μάιο, η νύφη φορούσε ένα γαμήλιο πέπλο κεντημένο με μια γιγάντια Παναγία και τις λέξεις «οικογενειακή πίστη, σεβασμός» και ήταν αφιερωμένο στο γιγάντιο τατουάζ με το αντίστοιχο μήνυμα στο κεφάλι του Barker.

Το πρόσφατο τατουάζ του ρόκερ έρχεται λίγες μέρες αφότου νοσηλεύτηκε για παγκρεατίτιδα, από την οποία κινδύνευσε ακόμα και η ζωή του και προέκυψε από επιπλοκές μετά από ενδοσκόπηση.

Ο σταρ είναι τώρα πίσω στο σπίτι (και στη δουλειά) και έλαβε λουλούδια από πολλά μέλη της οικογένειας Kardashian-Jenner μετά την παραμονή του στο νοσοκομείο και στα οποία προστέθηκε όπως φαίνεται και ένα πιο μόνιμο δώρο από τη γυναίκα του.