Η Rihanna είναι πλέον η νεότερη αυτοδημιούργητη γυναίκα δισεκατομμυριούχος

07.07.2022
Η Rihanna είναι πλέον η νεότερη αυτοδημιούργητη γυναίκα δισεκατομμυριούχος
Η 34χρονη τραγουδίστρια κατατάσσεται στο Νο. 16 της λίστας του Forbes με τις πλουσιότερες αυτοδημιούργητες γυναίκες της χώρας!

Λίγους μήνες αφότου καλωσόρισε το πρώτο της παιδί, η Rihanna γιορτάζει ένα ακόμη ορόσημο: είναι η νεότερη δισεκατομμυριούχος στη λίστα του Forbes με τις πλουσιότερες αυτοδημιούργητες γυναίκες στις ΗΠΑ!

Η 34χρονη τραγουδίστρια αξίζει 1,4 δισεκατομμύρια δολάρια, γεγονός που την τοποθετεί στο Νο. 21 της λίστας, που κυκλοφόρησε τον Ιούνιο. Ενώ άλλοι, όπως η 41χρονη Kim Kardashian, κατατάσσονται ψηλότερα από τη Rihanna στη λίστα, η Rihanna είναι η νεότερη δισεκατομμυριούχος στη λίστα.

Lindsay Lohan: Ο μυστικός γάμος της και η αποκάλυψη μέσω Instagram

Η Rihanna, η οποία έγινε δισεκατομμυριούχος τον Αύγουστο, ευχαριστεί σε μεγάλο βαθμό τη σειρά καλλυντικών Fenty Beauty για τον πλούτο της, καθώς απέφερε έσοδα άνω των 550 εκατομμυρίων δολαρίων το 2020 και την έκανε το πρώτο άτομο από τα Barbados που μπήκε στη λίστα του Forbes. Η σταρ έχει επίσης μερίδιο 30% στη σειρά εσωρούχων Savage x Fenty, η οποία συγκέντρωσε 1 δισεκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με το Forbes. Έκανε το ντεμπούτο της στην ετήσια λίστα δισεκατομμυριούχων του Forbes τον Απρίλιο ως η πλουσιότερη γυναίκα μουσικός στον κόσμο.

Η Kate Hudson στην πιο σέξι ανάρτησή της: Η τόπλες, ανφάς πόζα που ενθουσίασε τους φανς της

Ενώ είναι η νεότερη δισεκατομμυριούχος στη λίστα των αυτοδημιούργητων γυναικών, δεν είναι και το νεότερο άτομο. Ο τίτλος αυτός ανήκει στην 24χρονη Kylie Jenner, η οποία αξίζει 600 εκατομμύρια δολάρια. Άλλες γυναίκες κάτω των 35 ετών είναι η 27χρονη Lucy Guo, συνιδρύτρια της εταιρείας τεχνητής νοημοσύνης Scale AI (440 εκατομμύρια δολάρια), η 32χρονη ιδρύτρια της Bumble, Whitney Wolfe Herd, (740 εκατομμύρια δολάρια) και η 32χρονη Taylor Swift ( 570 εκατομμύρια δολάρια).

Το γηραιότερο άτομο στη λίστα είναι η 95χρονη Alice Schwartz, η οποία ίδρυσε την Bio-Rad το 1952 και τώρα έχει αξία 2,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων.