Γιούλικα Σκαφιδά: "Καμία μόνη. Ποτέ ξανά" - Η ανάρτηση από τα δικαστήρια

14.06.2022
Γιούλικα Σκαφιδά: "Καμία μόνη. Ποτέ ξανά" - Η ανάρτηση από τα δικαστήρια
Λίγες μέρες μετά τη δημοσιοποίηση της περιπέτειάς της που την οδήγησε στο κρατητήριο, η Γιούλικα Σκαφιδά επιστρέφει στα social media για το follow up με ένα ισχυρό μήνυμα.

Πριν από 5 μέρες η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε, μέσα από μία ανάρτησή της, ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού επειδή προσπάθησε να υπερασπιστεί κοντινό της άνθρωπο που δεχόταν καιρό κακοποιητική συμπεριφορά και κατέληξε στο κρατητήριο.

Με αφορμή αυτή την μια τραυματική (από πολλές απόψεις) δική της εμπειρία έβαλε στο "τραπέζι" ένα γενικότερο ερώτημα σχετικά με τον τρόπο που αντιμετωπίζεται, επί της ουσίας, από την ευρύτερη κοινωνία η γυναικεία κακοποίηση.

Η αντίδραση ήταν μαζική και θερμότατη με φωνές αλληλεγγύης από όλες τις κατευθύνσεις και σήμερα έρχεται ως ένα δεύτερο κύμα ύστερα από νέα ανάρτησή της.

Σε αυτή βλέπουμε τη Γιούλικα Σκαφιδά χέρι χέρι με τη δικηγόρο της, Μαριζάννα Κίκιρη, την ώρα που εισέρχονται στο διαστήριο. "Καμία μόνη. Ποτέ ξανά" διαβάζουμε στη λεζάντα και τα σχόλια φτάνουν υποστηρικτικά μαζικά!

Μιλώντας στο MarieClaire.gr και την Εβίτα Τσιλοχρήστου, η κυρία Κίκκιρη υπογραμμίζει ότι "η Γιούλικα είναι δυνατή κι έτοιμη ν’ αντιμετωπίσει τα πάντα, γι’ αυτό άλλωστε δημοσιοποίησε και την υπόθεση", ενώ προχωρά εκφράζοντας ένα μεγάλο "ευχαριστώ" εκ μέρους και των δύο, για το ενδιαφέρον και την αμέριστη συμπαράσταση του κόσμου. "Η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης την οποία και οι δύο εμπιστευόμαστε", συνέχισε, εξηγώντας παράλληλα ότι στην ουσία "πρόκειται για δυο διαφορετικές υποθέσεις που αφορούν την ίδια αλλά και ένα κοντινό της πρόσωπο. Η δική της υπόθεση βρίσκεται σε πρόωρη κατάσταση, ενώ στη δεύτερη υπήρχε σήμερα μια εξέλιξη κι ένα δικαστήριο, οπότε είμαστε σε αναμονή απόφασης".

Εν αναμονή εξελίξεων λοιπόν.