Οριστικός χωρισμός για Shakira και Pique: Η επίσημη ανακοίνωση

04.06.2022
Οριστικός χωρισμός για Shakira και Pique: Η επίσημη ανακοίνωση
Μία κοινή ανακοίνωση επιβεβαίωσε τις φήμες που οργιάζουν τις τελευταίες μέρες. Ύστερα από 11 χρόνια σχέσης η Shakira και ο Gerard Pique δεν είναι πια μαζί -και η σκιά του σκανδάλου απιστίας πέφτει πολύ βαριά επάνω τους.

Κάτι οι στιχοι του τελευταίου χιτ της Shakira, κάτι οι κακές γλώσσες που ήθελαν τον Pique να νυχτοπερπατά επικίνδυνα τον τελευταίο καιρό, κάτι το ασθενοφόρο που λέγεται ότι παρέλαβε την κολομβιανή σταρ αφού εκείνη είχε καταρρεύσει ψυχολογικά, ήρθε και η επιβεβαίωση.

Με λύπη επιβεβαιώνουμε ότι οι δρόμοι μας χωρίζουν. Για το καλό των παιδιών μας, που είναι και η μεγαλύτερη προτεραιότητά μας, ζητάμε να σεβαστείτε την ανάγκη μας για ιδιωτικότητα. Ευχαριστούμε για την κατανόηση. Αυτη ήταν η λιτή ανακοίνωση που εξέδωσαν από κοινού οι δύο πρώην -πια- σύντροφοι και η συνέχεια ανάμενεται.

«Έσπασα σε κομμάτια· με προειδοποίησαν, αλλά δεν έδωσα σημασία. ΄Ηταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι - μη μου πεις ότι λυπάσαι, σε ξέρω καλά και ξέρω ότι λες ψέματα. Δεν αγοράζω αυτή τη φτηνή φιλοσοφία, συγγνώμη, δεν αντέχω τους διπρόσωπους, έβαζα τα χέρια μου στη φωτιά για σένα και μου συμπεριφέρεσαι σαν μια από τις ιδιοτροπίες σου· η πληγή σου δεν άνοιξε το δέρμα μου, αλλά άνοιξε τα μάτια μου. Τα μάτια μου είναι κόκκινα από το να κλαίω τόσο πολύ για σένα· και τώρα, αποδεικνύεται ότι λυπάσαι· ακούγεται ειλικρινές, αλλά σε ξέρω καλά και ξέρω ότι λες ψέματα· σε συγχαίρω, πόσο καλά συμπεριφέρεσαι», τραγουδά η Shakira στο «Felicito», μαζί με τον Rauw Alejandrο και σα να λέει περισσότερα από όσα νομίζει κανείς.

Το ζευγάρι, που δεν παντρεύτηκε ποτέ, είναι μαζί από το 2011 και έχουν μαζί δυο γιους, τον 7 ετών Sasha και τον 9 ετών Milan.

Οι κακές γλώσσες που θέλουν τον άσσο της Μπαρτσελόνα να μην έχει αφήσει πάρτι για πάρτι τους τελευταίους μήνες και την κολομβιανή σταρ να τον έχει πιάσει στα πράσσα με άλλη γυναίκα μάλλον επιβεβαιώνονται από πολλαπλές πηγές που αναφέρουν ότι η Shakira έχει, στο μεταξύ, εισαχθεί σε κλινική για τη ψυχική της υγεία καθώς δεν άντεξε τις απανωτές κρίσεις πανικού που η κατάσταση με τις απιστίες του Pique αλλά και ο συνδυασμός τους με την έφεση που έχασε για την υπόθεση της φορολογικής απάτης για την οποία κατηγορούνταν.