Το σχόλιο της Naomi Campbell για τη μαρτυρία της Kate Moss στη δίκη Johnny Depp - Amber Heard

27.05.2022
Το σχόλιο της Naomi Campbell για τη μαρτυρία της Kate Moss στη δίκη Johnny Depp - Amber Heard
Ο Moss εκτέλεσε χρέη μάρτυρα προς υπεράσπιση του Depp στο δικαστήριο

Η Naomi Campbell δημοσίευσε μια ανάρτηση για να υποστηρίξει τη συνάδελφο της και supermodel, Kate Moss, αφού η τελευταία βρέθηκε στο θέση του μάρτυρα στην υπόθεση συκοφαντίας που βρίσκεται σε εξέλιξη μεταξύ του Johnny Depp και της Amber Heard. Το μοντέλο μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο από ένα ρεπορτάζ ειδήσεων για την εμφάνιση της Moss για λογαριασμό του Depp, με τον οποίο έβγαινε για τέσσερα χρόνια τη δεκαετία του 1990.

Η Kate Moss κατέθεσε ότι ο Johnny Depp δεν την έσπρωξε από τις σκάλες

Η Moss αρνήθηκε τον ισχυρισμό της Heard ότι ο Depp την είχε σπρώξει κάτω από τις σκάλες κατά τη διάρκεια της σχέσης τους και είπε ότι «γλίστρησε από τις σκάλες και χτύπησε την πλάτη της». Πρόσθεσε ότι ο Depp «ποτέ δεν με έσπρωξε, δεν με κλώτσησε ή δεν με πέταξε από καμία σκάλα». Χρησιμοποιώντας το παρατσούκλι "Wagon" για τη Moss, η Campbell έγραψε στο Instagram Story της: "Ναι Wagon πες τα!! @katemossagency."

Η Moss είχε κληθεί ως μάρτυρας για τον Depp αφού το όνομά της εμφανίστηκε στην αίθουσα του δικαστηρίου νωρίτερα αυτό το μήνα κατά τη διάρκεια της κατάθεσης της Heard. Η Heard ισχυρίστηκε ότι ο Depp είχε «στριμώξει» την αδερφή της ενώ στεκόταν στην κορυφή μιας σκάλας και είπε ότι της θύμιζε ένα άλλο περιστατικό στο οποίο ισχυρίστηκε ότι ο Depp έσπρωξε τη Moss κάτω από τις σκάλες.

Η δίκη βρίσκεται στην έκτη και τελευταία της εβδομάδα στο δικαστήριο της κομητείας Fairfax στη Βιρτζίνια.