Σάκης Ρουβάς: Η πρώτη ανάρτησή του για τον Απόστολο και το Survivor έγινε μετά την αποχώρησή του από το παιχνίδι

13.05.2022
Σάκης Ρουβάς: Η πρώτη ανάρτησή του για τον Απόστολο και το Survivor έγινε μετά την αποχώρησή του από το παιχνίδι
Πέντε μήνες παρέμεινε στο Survivor ο Απόστολος Ρουβάς, ξεπερνώντας κατά πολύ, τις προσδοκίες πολλών και τώρα που έφυγε, είδαμε και την πρώτη ανάρτηση του αδελφού του, σχετικά.

Ο Σάκης Ρουβάς είχε μιλήσει για τη συμμετοχή του Απόστολου στο Survivor όταν είχε εμφανιστεί στην εκπομπή "Καλό Μεσημεράκι" τον περασμένο Φεβρουάριο. Εκεί, μιλώντας στον Νίκο Μουτσινά, είχε παραδεχτεί, μεταξύ άλλων ότι "Του βγάζει το καπέλο" του αδελφού του ενώ δεν δίστασε να ολογήσει ότι έχει αλλάξει ο τρόπος με τον οποίο τον βλέπει πια.

Χθες -και αφού ανακοινώθηκε ότι ήταν εκείνος που αποχώρησε από το παιχνίδι αυτή την εβδομάδα- ο Σάκης αφιέρωσε στον Απόστολο ένα story εκφράζοντας δημόσια τα συναισθήματά του προς εκείνον.

"Περήφανος για σένα. Ανυπομονούμε να σε δούμε όλοι από κοντά", γράφει ο Σάκης και μοιράζεται μια φωτογραφία του μικρότερου αδελφού του από το παιχνίδι.

Ο 46χρονος σεφ έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στην εκπομπή "Πάμε Δανάη" την περσινή σεζόν ενώ αργότερα τον είδαμε αρκετές φορές να μαγειρεύει μαζί με τη νύφη του, Κάτια Ζυγούλη.