Emma Stone: Όλες οι λεπτομέρειες από την εμφάνιση της στην πρεμιέρα της "Βληχής" του Γιώργου Λάνθιμου

07.05.2022
Emma Stone: Όλες οι λεπτομέρειες από την εμφάνιση της στην πρεμιέρα της "Βληχής" του Γιώργου Λάνθιμου
Η ηθοποιός βρίσκεται στην Αθήνα

Παγκόσμια πρεμιέρα έκανε η ταινία του Γιώργου Λάνθιμου, «Βληχή», στα πλαίσια του προγράμματος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και του ΝΕΟΝ The Artist on the Composer. Ο πολυβραβευμένος δημιουργός υπογράφει την παραγωγή, το σενάριο και τη σκηνοθεσία της ταινίας μικρού μήκους, η οποία γυρίστηκε στην Τήνο, με πρωταγωνιστές τη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό Emma Stone και τον Γάλλο ηθοποιό Damien Bonnard.

Σασμός: Παραιτήθηκε ο σκηνοθέτης, Κώστας Κωστόπουλος, μέχρι να διαλευκανθεί η υπόθεση καταγγελίας βιασμού όπου φαίνεται να τον εμπλέκουν

Η Emma Stone βρίσκεται στην Αθήνα για τη συνέντευξη Τύπου, που πραγματοποιήθηκε στις 5 Μαϊου και την παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας που πραγματοποιήθηκε στις 6 Μαϊου. Για την εμφάνιση της στην πρεμιέρα της ταινίας, η ηθοποιός φόρεσε ένα εντυπωσιακό μακρύ φόρεμα με τους ώμους έξω.

Για τη συνέντευξη Τύπου, η Emma Stone επέλεξε ένα κοστούμι με ασύμμετρο σακάκι και παντελόνι με γυρισμένα μπατζάκια, σε light blue απόχρωση, του οίκου Louis Vuitton.

Η ηθοποιός δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου: "Ο Γιώργος είναι δώρο. Θα μπορούσα να μιλάω ώρες για όσα μου αρέσουν όταν συνεργάζομαι με τον Γιώργο. Πρώτα από όλα τα πάμε πολύ καλά, ταιριάζουμε ως άνθρωποι. Καλλιτεχνικά, είναι μεγάλη ευτυχία το να εμπιστεύεσαι ολοκληρωτικά έναν σκηνοθέτη. Όταν κάθεται στην κάμερα ο Γιώργος, δεν ανησυχώ για τίποτα, για καμία λεπτομέρεια".