Gwyneth Paltrow: Μίλησε δημόσια για τη στιγμή που ένιωθε σαν να πάθαινε καρδιακή προσβολή

04.05.2022
Gwyneth Paltrow: Μίλησε δημόσια για τη στιγμή που ένιωθε σαν να πάθαινε καρδιακή προσβολή
Η απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου είναι πολύ δύσκολη στιγμή για οποιονδήποτε, επειδή η διαδικασία του πένθους είναι ένα καθαρά προσωπικό θέμα ειδικά αν είναι απρόσμενο. Η συναισθηματική δυσκολία είναι το ένα θέμα, αλλά μπορεί επίσης το πένθος να επηρεάσει σωματικά - αυτό ακριβώς συνέβη στην Gwyneth Paltrow ενώ θρηνούσε τον θάνατο του μπαμπά της, Bruce Paltrow, ο οποίος «έφυγε» από καρκίνο στο λαιμό το 2002.

Αποκαλώντας τον πρώτο χρόνο μετά το θάνατό του «ακριβώς μετά», η Gwyneth είπε στο podcast, By the Light of The Moon, «Δεν ξέρω πώς το περάσαμε όλοι, η μητέρα μου, ο αδελφός μου και εγώ. Ήταν αρκετά μπερδεμένο . Ο οποιοσδήποτε θα σας πει, όποιος χάνει μια αγάπη της ζωής του είναι έτσι, δεν υπάρχει άλλος δρόμος παρά μόνο να το ζήσεις από μέσα». Η συναισθηματική της μάχη τελικά εκδηλώθηκε σε τρομακτικά σωματικά συμπτώματα ενώ ζούσε στο Λονδίνο μετά τον θάνατο του Bruce.

«Ξυπνούσα στη μέση της νύχτας και νόμιζα ότι πάθαινα έμφραγμα», εξήγησε η Gwyneth. «Ο μόνος λόγος που δεν κάλεσα τα επείγοντα ήταν επειδή δεν ήξερα ότι στην Αγγλία πρέπει να καλέσεις το 999. Στην Αμερική είναι 911». Η ιδρύτρια του Goop πίστευε ότι «πέθαινε» και βρήκε όλο το περιστατικό «πραγματικά, πολύ σκληρό». Η θλίψη της ήταν «τόσο σωματική» που πίστευε ότι «θα την έσκιζε». Αυτό που την έκανε να περάσει μια τόσο ασυνήθιστα θλιβερή στιγμή ήταν όταν συνειδητοποίησε ότι «είχε ακόμα πολύ ζωή να ζήσει μπροστά της».

Gwyneth Paltrow: Το συγκινητικό μήνυμα στην κόρη της, Apple

Η Gwyneth είχε ακόμη στόχους για την οικογένεια και τη ζωή να πετύχει, οπότε ήξερε ότι ο μόνος δρόμος ήταν να κοιτάξει μπροστά. «Δεν είχα βρει ακόμα τον εαυτό μου. Είχα ακόμα αυτή την ευκαιρία να συνεχίσω, δεν ξέρω—είχα αφήσει όλα αυτά τα κεφάλαια», είπε κάνοντας μια σύνοψη.