Μάνος Δασκαλάκης για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Ήταν υπόδειγμα μητέρας όταν ήμασταν μπροστά - Τα στοιχεία, όμως, είναι αδιάσειστα»

06.04.2022
Μάνος Δασκαλάκης για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Ήταν υπόδειγμα μητέρας όταν ήμασταν μπροστά - Τα στοιχεία, όμως, είναι αδιάσειστα»
«Είμαι σοκαρισμένος, τα στοιχεία, όμως, είναι αδιάσειστα και δηλώσαμε υποστήριξη κατηγορίας», δήλωσε κατά την έξοδό του από το γραφείο της ανακρίτριας ο σύζυγος της 33χρονης που κατηγορείται ότι σκότωσε το μεγαλύτερο από τα τρία παιδιά τους, ενώ οι υποθέσεις για τους θανάτους των δύο μικρότερων έχουν ανοίξει ξανά. Η εμφάνισή του, όμως, συζητήθηκε πολύ και για άλλο λόγο.

Πρόκειται, πραγματικά, για μια πρωτοφανή, από όλες τις απόψεις, τραγική ιστορία που εξελίσσεται μπροστά στα έκπληκτα μάτια μιας ολόκληρης κοινωνίας τις τελευταίες μέρες.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας. Έχει ήδη προφυλακιστεί ύστερα από την απολογία της στην ανακρίτρια και ενώ μέχρι πρότινος ο σύζυγός της, Μάνος Δασκαλάκης, με τον οποίο έχουν θρηνήσει ακόμη δύο παιδιά τη στήριζε τυφλά, σήμερα, στάθηκε επίσημα και κατηγορηματικά "απέναντί" της.

Ο Μάνος Δασκαλάκης έφτασε σήμερα το πρωί στο γραφείο της ανακρίτριας, ενημερώθηκε, απάντησε σε ερωτήσεις και βγαίνοντας μίλησε στα τηλεοπτικά συνεργεία.

Δηλώνοντας σοκαρισμένος από τις εξελίξεις, ο Μάνος τόνισε ότι η Ρούλα δεν είχε δείξει ποτέ δείγματα για κάτι τέτοιο και ότι υπήρξε ανέκαθεν υπόδειγμα μητέρας -τουλάχιστον όσο ήταν κι εκείνοι μπροστά, όπως ξεκαθάρισε αργότερα. Στη συνέχεια δήλωσε ότι για τα δύο μικρότερα παιδιά ήξεραν ότι πέθαναν από παθολογικά αίτια, ξεκαθάρισε ότι δεν ισχύουν τα περί κακοποίησης της Τζωρτζίνας, δήλωσε ικανοποιημένος που οι αρχές ερευνούν το θέμα της σπιτονοικοκυράς για να φανεί η αλήθεια, επιβεβαίωσε ότι επικοινώνησε μια φορά με τη Ρούλα και από εκεί και πέρα δεν σήκωσε το τηλέφωνο ενώ δεν θέλησε να σχολιάσει κανένα άτομο της οικογένειας ούτε να ασχοληθεί με τα περί διαζυγίου σε αυτή τη φάση.

Ιδού οι δηλώσεις Δασκαλάκη στις κάμερες:

Οι αντιδράσεις στο Twitter

Η εμφάνιση του Μάνου Δασκαλάκη στην Ευελπίδων συζητήθηκε πολύ και όχι μόνο για τα όσα είπε. Το κοινό αντέδρασε στο πόσο "cool" ήταν ο πατέρας που έχοντας χάσει και τα τρία παιδιά του θα περίμενε κανείς να δείξει ένα κάποιο συναίσθημα.

Αντίθετα, ο νεαρός πατέρας περπάτησε με αέρα σταρ ή, έστω, μοντέλου προς και από τα γραφεία ενώ οι συγκρίσεις με άλλους γονείς που βρέθηκαν πρόσφατα σε αυτή τη δεινή θέση να θρηνήσουν παιδιά που χάθηκαν με βίαιο τρόπο ήταν τελείως αναπόφευκτες.

Παρακάτω δείτε μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια που είδαμε στο Twitter ενώ, όπως φαίνεται, ουδείς μπορεί πια να προεξοφλήσει τι συμβεί στη συνέχεια.