Υβόννη Μπόσνιακ: Εξήγησε γιατί βρίσκεται στο νοσοκομείο και ποιος της κρατά την καλύτερη συντροφιά

06.04.2022
Υβόννη Μπόσνιακ: Εξήγησε γιατί βρίσκεται στο νοσοκομείο και ποιος της κρατά την καλύτερη συντροφιά
Η γνωστή σχεδιάστρια μόδας και σύζυγος του Αντώνη Ρέμου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Μέσω stories αποκάλυψε ότι βρίσκεται στο νοσοκομείο, χθες, η Υβόννη Μπόσνιακ και λίγο αργότερα εξήγησε τους λόγους για τους οποίους έκανε την εισαγωγή -χωρίς να δίνει όλες τις πληροφορίες, όμως.

Με τρία νέα stories, βίντεο αυτή τη φορά, η Υβόννη εξήγησε ότι βρίσκεται στο νοσοκομείο για μία επέμβαση που χρειαζόταν να γίνει και ότι είναι καλά ενώ πρώτα ευχαρίστησε στον κόσμο όλο για τις ευχές και την αγάπη που της έδειξε.

Ευκαιρία για να κάνει τα "μποτέ" της βρήκε, όπως εξήγησε, χαριτολογώντας η ίδια ενώ με χαρά μας έδειξε και την αγαπημένη της κουμπάρα, Μαρία Μπεκατώρου, στην τηλεόραση η οποία της κρατά, όπως είπε, την καλύτερη συντροφιά μέσα από το Mega και το παιχνίδι Chase που παρουσιάζει.

Η Υβόννη Μπόσνιακ και ο Αντώνης Ρέμος παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβρη του 2018 ύστερα από οκτώ χρόνια σχέσης και ενώ είχε προηγηθεί ο πολιτικός τους γάμος 3 χρόνια νωρίτερα, όταν γεννήθηκε και η κόρη τους, Ελένη.

Σε συνέντευξη που έδωσε χθες ο έλληνας τραγουδιστής αποκάλυψε το μεγαλύτερο όνειρό του σε σχέση με τη μοναχοκόρη του:

"Όταν γυρίσαμε από τη Γερμανία εγκατασταθήκαμε στον Λαγκαδά. Ήμουν ένα παιδάκι με όνειρα αλλά πέτυχα πολύ περισσότερα από όσα μπορούσα να ονειρευτώ. Τώρα το όνειρό μου είναι να μπορέσω να δω να μεγαλώνει η κόρη μου, να την παντρέψω. Αυτό είναι το όνειρο της ζωής μου", είπε ο Αντώνης Ρέμος μιλώντας στον Κώστα Στεφανή και το TractioN του Star.