Σμαράγδα Καρύδη: "Γιατί να με ενοχλεί που είπε ο Θοδωρής ότι δεν έχει πάρει διαζύγιο; Δεν υπάρχει κανένας λόγος να παντρευτώ"

08.03.2022
Σμαράγδα Καρύδη: "Γιατί να με ενοχλεί που είπε ο Θοδωρής ότι δεν έχει πάρει διαζύγιο; Δεν υπάρχει κανένας λόγος να παντρευτώ"
Όσα είπε η ηθοποιός στο "Mega Καλημέρα"

Στο "Mega Καλημέρα” μίλησε η Σμαράγδα Καρύδη και μεταξύ άλλων μίλησε για τον Θοδωρή Αθερίδη και την απόφαση τους να μην παντρευτούν, αλλά και για τον πατέρα της, Ντίνο Καρύδη.

Θοδωρής Αθερίδης: Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν παντρεύεται με τη Σμαράγδα Καρύδη

"Εγώ έχω γίνει πιο ανοιχτός άνθρωπος και λόγω της ηλικίας και λόγω της σχέσης μου με τον Θοδωρή. Ο Θοδωρής δεν έχει καθόλου φοβία της έκθεσης, που εγώ έχω. Με αγχώνει πολύ η έκθεση. Γιατί να με ενοχλεί που δεν έχει πάρει διαζύγιο ο Θοδωρής; Δεν ήθελα να παντρευτώ, ούτε να κάνω παιδιά. Μου έχει τύχει να συγχωρέσω την απιστία, νομίζω δεν θα το έκανα πια", είπε αρχικά.

Η Ρούλα Ρέβη μας συστήνει τη μητέρα της: «Χρωστάω ένα ποστ στην πιο σπαστική "ηρωίδα" της ζωής μου»

Για τα δημοσιεύματα που διαβάζει κατά καιρούς και θέλουν τον πατέρα της να πεθαίνει, είπε: "Μου φάνηκε αστείο όταν διάβασα ότι πέθανε ο μπαμπάς, γενικά βλέπω την αστεία πλευρά του πράγματος. Ήταν η κωμωδία όταν είδα τίτλο "πέθανε τελικά ο Ντίνος Καρύδης; τι απαντάει ο ίδιος"