Khloé Kardashian: Πουλάει τα μεταχειρισμένα ρούχα της κόρης της και ξεσηκώνει θύελλα επικρίσεων

21.01.2022
Khloé Kardashian: Πουλάει τα μεταχειρισμένα ρούχα της κόρης της και ξεσηκώνει θύελλα επικρίσεων
Eίναι γνωστό ότι η οικογένεια Kardashian έχει αποκτήσει μια τεράστια περιουσία από το τηλεοπτικό ριάλιτι, τα social media και τις επιχειρήσεις τους. Για αυτό προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι συνεχίζουν να μεταπωλούν τα ρούχα των παιδιών τους για κερδοσκοπικούς λόγους αντί να τα δωρίζουν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς. Αυτό είναι το μεγάλο ερώτημα που τίθεται στην Khloé Kardashian, η οποία έγραψε στο Twitter σχετικά με μια πώληση ρούχων από την ντουλάπα της κόρης True Thompson, η οποία ανακοινώθηκε στον ιστότοπο μεταπώλησης Kardashian Kloset.

«Θεέ μου, μου λείπει να βλέπω την True με αυτά τα ρούχα», έγραψε στο twitter ενώ ανέβαζε ένα link στον ιστότοπο. Τα παλιά ρούχα της True που διατίθενται προς πώληση είναι ακριβά (πραγματικά ακριβά) με ένα σακάκι Ralph Lauren να κοστίζει 150 δολάρια και ένα φανελάκι στολισμένο με τριαντάφυλλο Dolce & Gabbana να πωλείται 99 δολάρια. Κάθε μαμά ξέρει ότι τα ρούχα των παιδιών της φθείρονται πολύ και καθώς μεγαλώνουν πολύ γρήγορα, τα περισσότερα ρούχα χρησιμοποιούνται μόνο για μια σεζόν. Συνήθως οι μαμάδες βοηθάνε η μία την άλλη και δίνουν τα ρούχα σε μια φίλη ή μέλος της οικογένειας τους, όταν το παιδί τους έχει μεγαλώσει και δεν του κάνουν τα ρούχα.

Αλλά οι Kardashians βγάζουν ένα σημαντικό κέρδος από την πρώην (και συχνά αποκτημένη δωρεάν) γκαρνταρόμπα τους που συνοδεύεται από πολλές προϋποθέσεις: «Όλες οι πωλήσεις είναι οριστικές. Χωρίς επιστροφές, ανταλλαγές, επιστροφές χρημάτων ή ακυρώσεις», σύμφωνα με τον ιστότοπό τους. Και τότε ήταν που τα tweets ξεχύθηκαν κάτω από το tweet της Khloé. «Ποιος θα πλήρωνε τόσα πολλά για παιδικά ρούχα πόσο μάλλον μεταχειρισμένα», έγραψε ένας χρήστης. «Ποιος δίνει δεκάρα για τις επωνυμίες. Είμαι τόσο αηδιασμένος από τη στιγμή αυτά τα ρούχα μπορούσαν να προσφερθούν σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη». Ένας άλλος λογαριασμός social media έγραψε: «Γιατί όλα όσα κάνουν πρέπει να είναι γύρω από τα δολάρια;».

Ο ιστότοπος Kardashian Kloset δεν διευκρινίζει εάν κάποια από τα έσοδα από τις πωλήσεις πηγαίνει σε φιλανθρωπικούς σκοπούς. Η Khloé δεν έχει απαντήσει σε καμία από τις επικρίσεις, αλλά δεν είναι το μόνο μέλος της οικογένειας που πουλάει αντικείμενα στον ιστότοπο τους. Η αλήθεια είναι ότι ολόκληρη η οικογένεια θα πρέπει να είναι υπόλογη για αυτήν την κατάσταση.