Ο Δημήτρης Λάλος αποκαλύπτει το ομορφότερο σχόλιο που άκουσε για τον Μαθιό και τι θα γίνει με τη Βασιλική

12.01.2022
Ο Δημήτρης Λάλος αποκαλύπτει το ομορφότερο σχόλιο που άκουσε για τον Μαθιό και τι θα γίνει με τη Βασιλική
Καλεσμένος της εκπομπής "Αυτός κι ο άλλος" ήταν χθες το βράδυ (11/1/2022) ο δημοφιλής ηθοποιός και η συνέντευξη που έδωσε συζητιέται πολύ!

Ο Θοδωρής Βαμβακάρης και ο Τάκης Γιαννούτσος υποδέχτηκαν στην εκπομπή τους στην ΕΡΤ «τον πιο δημοφιλή "δολοφόνο" της ελληνικής τηλεόρασης και τον πιο παραδοσιακό "Κρητικό" που έβγαλε ποτέ… η Λάρισα», όπως τον προσφώνησαν. Και δεν έχουν καθόλου άδικο, ως προς τους χαρακτηρισμούς.

Τον Δημήτρη Λάλο τον γνωρίσαμε ευρέως μέσα από τη συμμετοχή του στη σειρά "Σιωπηλός Δρόμος" του Mega πέρσι και φέτος, μέσα από τον "Σασμό" κέρδισε και όσους του είχαν... "ξεφύγει".

"Βαρύς κι ασήκωτος", παραδοσιακός Κρητικός (αν και γεννημένος στην Ελασσόνα Λάρισας) ο Δημήτρης Λάλος και ο "Μαθιός" του "αρέσει" πολύ και όχι μόνο στις γυναίκες! "Είμαι ένας ευαίσθητος άνθρωπος που έχω σκληρά στοιχεία", λέει ο ίδιος. "Κατάγομαι από ένα μέρος στην Ελασσόνα που είναι σκληρός τόπος. Ίσως από εκεί να σκλήρυνα. Οι γονείς μου ζουν στη Γερμανία. Εκεί μεγάλωσα", συνεχίζει.

Η πιο όμορφη εκδήλωση θαυμασμού

Η συζήτηση στράφηκε κάποια στιγμή στην ομορφιά. «Πιστεύω πως η ομορφιά είναι διαφορετικό πράγμα από τη γοητεία. Η προσωπικότητα είναι αυτή που φέρνει την ομορφιά, το κάλλος. [...] Για τον εαυτό μου δεν πιστεύω ότι είμαι όμορφος. Οι εκδηλώσεις θαυμασμού που λαμβάνω τώρα είναι από όλο το φάσμα, γυναίκες, άντρες, παιδιά. Είχα συναντήσει μια γυναίκα Ρομά κάποια στιγμή και μου λέει εσύ είσαι ο Κρητικός έρωτας; Αυτό ήταν το πιο ωραίο που έχω ακούσει», είπε ο ηθοποιός.

Μαθιός και Βασιλική

Ο απαγορευμένος και άνευ ορίων έρωτας των δύο πρωταγωνιστών της σειράς Σασμός, καθώς και το μέλλον του, απασχολεί σε μεγάλο βαθμό τους θαυμαστές της. Τι θα συμβεί άραγε με αυτούς τους δυο;

Με τον Δημήτρη Λάλο να έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν δίνει spoilers -και ευτυχώς δεν του ζητάνε, πια, όπως λέει- το σχόλιο που έκανε σχετικά είναι ό,τι πιο κοντινό σε αποκάλυψη για το μέλλον αυτού του έρωτα. Και όπως θέλει ο καθείς, το ερμηνεύει!

«Όπου πάνε όλοι οι τραυματισμένοι έρωτες, στον Παράδεισο. Ο Μαθιός θα ήθελε να το φωνάξει σε όλον τον κόσμο, να κάνει γάμο και παιδιά. Αυτό δεν είναι spoiler, έτσι νομίζω εγώ».

«Σασμός»: Ο «Μαθιός» με τη γυναίκα του και η «Βασιλική» με τον άντρα της σε κοινή έξοδο