Kristin Davis: Όταν έκανε δοκιμαστικό για να παίξει τον ρόλο της Monica Geller στο Friends!

20.12.2021
Kristin Davis: Όταν έκανε δοκιμαστικό για να παίξει τον ρόλο της Monica Geller στο Friends!
Είναι εντυπωσιακό να ανακαλύπτεις ότι ένας εμβληματικός τηλεοπτικός χαρακτήρας θα μπορούσε να είχε ερμηνευθεί από κάποιον άλλον διάσημο ηθοποιό. Πριν από λίγες μέρες, η Kristin Davis αποκάλυψε στο The Late Late Show με τον James Corden, ότι είχε αρχικά περάσει από οντισιόν για τον ρόλο της Monica Geller στο Friends. Ο ρόλος κατέληξε τελικά στην Courteney Cox, αλλά η Davis εξήγησε ότι ήταν μια από τις χιλιάδες νεαρές ηθοποιούς που πάλεψαν για τον ρόλο.

Αν και η Davis υποδύθηκε τελικά τον εξίσου εμβληματικό χαρακτήρα της Charlotte York στο Sex and The City του HBO, λίγα χρόνια μετά την πρεμιέρα του Friends, θα μπορούσε, αν τα πράγματα είχαν έρθει αλλιώς, να υποδυθεί τη Monica Geller στο Friends.

Στη συνέντευξη, ο Corden ρώτησε την Davis εάν οι φήμες ότι ήταν κοντά στο να παίξει τη Monica, ήταν αληθινές. Εκείνη απάντησε γρήγορα: «Δεν νομίζω ότι μπορούμε να πούμε πολύ κοντά. Νομίζω ότι ήμουν περίπου μία από τις 8.000 νεαρές κοπέλες που συναγωνίστηκαν για το ρόλο της Μonica».

Συγκλονίζει η Kristin Davis: Είμαι αλκοολική -Το «Sex and the City» μου έσωσε τη ζωή

H Davis εξήγησε ότι αυτή και η Cox ήταν φίλες από το μάθημα γιόγκα και όταν η Cox γύρισε τον πιλότο για το Friends, ζήτησε από την Davis και άλλες κοπέλες από το μάθημα της γιόγκα να πάνε μαζί της για ψώνια με το αυτοκίνητο. «Καναμε παρέα. Οι υπόλοιπες ήμασταν άνεργες ηθοποιοί... δουλεύαμε ως σερβιτόρες και κάναμε παρέα μετά το μάθημα και μια μέρα η Courteney μας είπε “Γεια σας παιδιά, θέλετε να έρθετε για ψώνια μαζί μου;” είπε η Davis στην εκπομπή.

Friends: Η Courteney Cox αναβιώνει τη θρυλική "Monica & Ross" χορογραφία με τον Edd Sheeran σε ένα επικό βίντεο

«Και η Courteney μας αποκάλυψε: “Έκανα αυτόν τον πιλότο και νιώθω ότι τα πήγα καλά. Νομίζω ότι θα αγοράσω μια Porsche”και εμείς είπαμε, "Ουάου, το λέει στα αλήθεια;"»

Φυσικά, ο πιλότος που αναφερόταν η Cox ήταν το Friends. Η Davis ολοκλήρωσε λέγοντας: «Και τα πήγε πολύ καλά».

Παρόλο που δεν πήρε το ρόλο της Monica Geller, η Davis έκλεισε μια γκεστ εμφάνιση στην 7η σεζόν του Friends, σε ένα επεισόδιο με τίτλο «The One With Ross's Library Book». Η Davis έπαιξε μια γυναίκα ονόματι Erin που πέρασε μια βραδιά με τον Joey Tribbiani (Matt LeBlanc).

Φυσικά, δεν χάθηκαν όλα για την Davis μετά την ήττα στον ρόλο της Μonica. Το 1998, μόλις τέσσερα χρόνια μετά την πρεμιέρα του Friends, η Davis εμφανίστηκε στη μικρή οθόνη ως η αγαπημένη σε όλους μελαχρινή Charlotte York στο Sex and The City. Και είναι δίκαιο να πούμε ότι και αυτό πήγε πολύ καλά.