Paulina Porizkova: Ανέβασε ολόγυμνη φωτογραφία της για να απαντήσει σε κακεντρεχές σχόλιο follower της

22.11.2021
Paulina Porizkova: Ανέβασε ολόγυμνη φωτογραφία της για να απαντήσει σε κακεντρεχές σχόλιο follower της
Η Paulina Porizkova απέδειξε ότι το σέξι δεν έχει όριο ηλικίας, δίνοντας παράλληλα και μια πολύ προσεκτική απάντηση σε ένα αρνητικό σχόλιο follower της για όλες τις εμφανίσεις της με μπικίνι, με εσώρουχα αλλά και τις γυμνές φωτογραφίες που δημοσιεύει κατά περιόδους στο Instagram.

Όλα ξεκίνησαν όταν το 56χρονο supermodel μοιράστηκε ένα screenshot από ένα σχόλιο σε μια από τις αναρτήσεις της που σαφώς δεν της άρεσε. Το σχόλιο του follower της έγραφε: «Εστίασες πάρα πολύ στον εαυτό σου και στην εμφάνισή σου. Στην ηλικία σου, θα έπρεπε να απολαμβάνεις την αγάπη των παιδιών και των εγγονών σου αντί να ταξιδεύεις σε όλο τον κόσμο, να παρελαύνεις ημίγυμνη και να συμπεριφέρεσαι σαν 16αρα. Μείνε κοντά στα παιδιά και τα εγγόνια σου, εγκαταστήσου κάπου μόνιμα, απόκτησε ένα ωραίο σπίτι, κάνοντάς το φιλόξενο για τα παιδιά και τα εγγόνια σου και ξεκίνα να ζεις μια ζωή για τους άλλους».

Η Paulina Porizkova περιγράφει πώς βρήκε νεκρό τον άντρα της χθες το πρωί

«Αυτό. Αυτό το σχόλιο είναι ο λόγος για τον οποίο κάνω αυτό που κάνω», έγραψε η Porizkova στη λεζάντα. «Για όλους εσάς που με ακολουθείτε τακτικά, κάντε check in αύριο για να δείτε την απάντησή μου σε αυτό το σχόλιο (και όλους όσους συμφωνούν με αυτό). Θα έχει πλάκα».

Και έκανε ακριβώς αυτό. Η Porizkova ανέβασε μια ανάρτηση στο Instagram όπου ποζάρει ολόγυμνη με ψηλές μπότες μέχρι τους μηρούς, καλύπτοντας τα επίμαχα σημεία της με μια μαύρη μπάρα και ένα αστέρι. Συνόδευσε το όλο θέμα με μια μακροσκελή λεζάντα σχετικά με το γιατί το έκανε.

«Το χθεσινό σχόλιο ενός @jamesorvin είναι σημαντικό μόνο στο βαθμό που τονίζει την κοινή πεποίθηση ΟΤΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΚΛΑΒΕΣ. Ότι μόλις σταματήσουμε την αναπαραγωγή, θα πρέπει να αποσυρθούμε για να παρέχουμε τροφή στους άλλους», έγραψε. «Είμαι 56 ετών και ζω την καλύτερή μου ζωή. Μετά από μια ζωή που αφιέρωσα να φροντίζω τους άλλους, επιτέλους μπορώ να κοιτάξω το ΕΓΩ μου. Φυσικά, μπορώ επίσης να πλέκω, να ψήσω και να απολαύσω τη ζεστασιά της οικογένειάς μου στη σπάνια περίπτωση που με χρειάζονται, αλλά μπορώ επίσης να απολαύσω τη λάμψη ενός τροπικού ήλιου, την αγκαλιά ενός εραστή και εδώ το υπέροχο φως του @luigiandIango».

Η Porizkova είπε ότι δημοσιεύει φωτογραφίες με μπικίνι και γυμνές «επειδή τελικά νιώθω καλά με το σώμα μου». Και συνέχισε, «Δεν το κάνω αυτό για κομπλιμέντα ή για τα like. (Αν και είναι πολύ ωραία). Το κάνω επειδή βλέπεις χιλιάδες εικόνες νεότερων γυναικών στις ίδιες καταστάσεις. Αυτό έχεις συνηθίσει βλέποντας. Κανείς δεν τους λέει να φορέσουν τα ρούχα τους. Με ποια στάνταρ είναι εντάξει να κοιτάς μια γυμνή έφηβη, αλλά όχι μια ώριμη γυναίκα;»

Paulina Porizkova: Το μήνυμα της πίσω από την αφιλτράριστη selfie της, αφορά όλες τις γυναίκες

Η Porizkova επεσήμανε ότι τραβά τον ίδιο είδος φωτογραφιών από τα 15 της. «Τότε, δεν μπορούσα να είμαι περήφανη για το ποια ήμουν γιατί δεν ήξερα ακόμα ποια ήμουν», είπε. «Έκανα ό,τι μου ζητούσαν οι άλλοι. Πόζαρα για άλλους».

Στις μεγαλύτερες γυναίκες «επιτρέπεται η σοφία, το χιούμορ, η υπομονή - αλλά όχι ο αισθησιασμός. Όχι η σεξουαλικότητα», είπε η Porizkova. «Αυτό είναι ένα σημαντικό κοινωνικό ταμπού, γι' αυτό ακριβώς δημοσιεύω ό,τι δημοσιεύω», έγραψε. «Μπορεί να είμαι 56, αλλά είμαι τόσο πλήρης γυναίκα όσο πριν από τριάντα χρόνια, στην πραγματικότητα, θα έλεγα: περισσότερο. Επιτέλους κατοικώ πλήρως σε αυτό το σώμα μου, το εκτιμώ πλήρως και το γιορτάζω πλήρως».