Ιωάννα Παλιοσπύρου: Συγκλονίζει η εικόνα της στο δικαστήριο

15.09.2021
Ιωάννα Παλιοσπύρου: Συγκλονίζει η εικόνα της στο δικαστήριο
«Θέλω να σταθώ απέναντι της, να με κοιτάξει στα μάτια όπως την στιγμή που μου έριξε το βιτριόλι και να μου εξηγήσει τι της έκανα».

Με αυτά τα λόγια η 35χρονη Ιωάννα Παλιοσπύρου που τον Μάιο του 2020 έπεσε θύμα της επίθεσης με βιτριόλι στην Καλλιθέα, εξήγησε την ανάγκη της να είναι παρούσα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο όπου αρχίζει η δίκη για την υπόθεση.

Η Ιωάννα θα βρεθεί απέναντι στη γυναίκα που της άλλαξε για πάντα τη ζωή, την 36χρονη συντοπίτισσά της η οποία πάντως ίσως να μην εμφανιστεί στο δικαστήριο.

Η εκδίκαση της υπόθεσης που συντάραξε την κοινή γνώμη έχει τεράστιο ενδιαφέρον καθώς το θύμα έχει υποστεί σοβαρότατες βλάβες. Μέχρι σήμερα η Ιωάννα έχει ήδη κάνει εννέα χειρουργεία και ζει υπό ειδικές συνθήκες και με σωρεία επεμβάσεων που έπονται.

Η ίδια σε πρόσφατες δηλώσεις της είπε: «Έχω ένα πολύ μεγάλο ανελαστικό μόσχευμα που δε μου επιτρέπει να κρατώ το κεφάλι όρθιο, ψηλά ή να στρίβω δεξιά. Και βέβαια στη συνέχεια θα ακολουθήσουν και όσες αισθητικές επεμβάσεις χρειαστούν. Μπορώ να βγω από το σπίτι υπό προϋποθέσεις αλλά η μάσκα περιορίζει πολύ τις κινήσεις μου πρέπει να αποφεύγω συνεχώς τον ήλιο και φυσικά η εικόνα μου τραβά συνεχώς τα βλέμματα του κόσμου» είπε συμπληρώνοντας ωστόσο πως όσο και της είναι δύσκολο, θα βρεθεί στο δικαστήριο.

Η κατηγορουμένη συνελήφθη τον Ιούνιο του 2020 και απολογούμενη σιώπησε, αρνούμενη να δώσει στην Ανάκριση οποιαδήποτε απάντηση για όσα της καταλογίζονται από σωρεία συντριπτικών στοιχείων. Η σιωπή της 36χρονης τηρήθηκε επί 11 μήνες.