Jeff Bridges: "O Covid έκανε τον καρκίνο να μοιάζει με παιχνίδι"

14.09.2021
Jeff Bridges: "O Covid έκανε τον καρκίνο να μοιάζει με παιχνίδι"
Συγκλονίζει ο ηθοποιός για την περιπέτεια της υγείας του

Ο Jeff Bridges ανέφερε πρόσφατα ότι ο καρκίνος του βρίσκεται σε ύφεση σε μια δημοσίευση στο blog του τη Δευτέρα - και αφού πάλεψε τόσο με το λέμφωμα όσο και με τον COVID-19 τον τελευταίο χρόνο, έχει να πει τα εξής: "Ο COVID έκανε τον καρκίνο μου να μοιάζει με ένα παιχνίδι".

Ο 71χρονος βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι είχε λέμφωμα τον περασμένο Οκτώβριο, γεγονός που προκάλεσε κύμα αγάπης και υποστήριξης από συναδέλφους ηθοποιούς και θαυμαστές. Ο ίδιος ενημερώνει το κοινό του για την πρόοδό του στον ιστότοπό του. Η τελευταία του ανάρτηση αποκαλύπτει ότι ενώ η πρόγνωσή του είναι καλή τώρα, η προσβολή του COVID-19 ενώ έκανε χημειοθεραπεία τον έφερε σε ακραίο σημείο.

Αρραβωνιάστηκε η Britney Spears: Οι προκλητικές αναρτήσεις και η αποκάλυψη για το προγαμιαίο συμβόλαιο

"Ο COVID με χτύπησε για τα καλά, αλλά είμαι διπλά εμβολιασμένος και νιώθω πολύ καλύτερα τώρα", γράφει. "Άκουσα ότι το εμβόλιο μπορεί να βοηθήσει άτομα με Long Haulers [γνωστά και ως μακροχρόνια συμπτώματα και παρενέργειες του COVID]. Ίσως αυτή να είναι η αιτία της γρήγορης βελτίωσής μου", πρόσθεσε.

Ενώ ο Bridges χρειάστηκε πρόσφατα βοήθεια οξυγόνου για να συνεχίσει να αναπνέει, συνεργάστηκε με έναν θεραπευτή για να δυναμώσει, και μπόρεσε να περπατήσει στο πλάι της κόρης του και να χορέψει μαζί της στο γάμο της χωρίς οξυγόνο.

"Η ζωή είναι σύντομη και όμορφη. Η αγάπη είναι παντού γύρω μας, και διαθέσιμη ανά πάσα στιγμή", συμπληρώνει.