Jennifer Aniston: Μοιράστηκε μια ημίγυμνη φωτογραφία του πρώην συζύγου της και προκάλεσε πανικό

11.08.2021
Jennifer Aniston: Μοιράστηκε μια ημίγυμνη φωτογραφία του πρώην συζύγου της και προκάλεσε πανικό
Οι φήμες τη θέλουν ζευγάρι με τον "Ross" και εκείνη "θολώνει" τα νερά; Οι fans αναρωτιούνται!

Δύο χρόνια έμειναν παντρεμένοι η Jennifer Aniston και ο Justin Theroux (2015 - 2017) και παραμένουν δυο πολύ καλοί φίλοι ενώ πολύ συχνά αφιερώνουν αναρτήσεις ο ένας στον άλλο. Ειδικά με τις αφορμές των γενεθλίων τους, τα tags παίρνουν φωτιά.

Έχουμε δει ευχές του Theroux προς την Jen όμως αυτή τη φορά ήταν η δική της σειρά. Ο JT, όπως τον απoκαλεί και εκείνη, συμπλήρωσε τα 50 χρόνια ζωής χθες (10 Αυγούστου) και η πρώην αγαπημένη του του ευχήθηκε με δυο stories. Στη μία μάλιστα, εκείνος είναι ημίγυμνος με την ευχή να αναπαράγεται στα social media με πολλά ερωτηματικά...

Η Jennifer Aniston μιλά πρώτη φορά και για τους δυο γάμους της - Και είπε κάτι που δεν περιμέναμε

Την ίδια στιγμή βέβαια, οι "κακές γλώσσες" θέλουν την ηθοποιό να έχει αναθερμάνει ένα υπολανθάνον ρομάτζο που έζησε στην πρώτη σεζόν της σειράς "Φιλαράκια" με τον David Schwimer, όπως είχαν εξομολογηθεί οι ίδιοι στο πλαίσιο του ιστορικού reunion του cast της σειράς που είδαμε πρόσφατα.

Πρόσφατα δημοσιεύματα ήθελαν τους δύο συμπρωταγωνιστές, αμφότεροι single αυτό τον καιρό, να έχουν αναθερμάνει την όποια σχέση τους, όμως τελικά, η φήμη αυτή διαψεύστηκε από "καλά πληροφορημένες" πηγές, όπως αναφέρουν τα media.