Kate Bosworth - Michael Polish: Διαζύγιο μετά από σχεδόν 8 χρόνια γάμου

06.08.2021
Kate Bosworth - Michael Polish: Διαζύγιο μετά από σχεδόν 8 χρόνια γάμου
Η συγκινητική ανάρτηση της ηθοποιού στο Instagram

Η Kate Bosworth και ο Michael Polish αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο. Η 38χρονη ηθοποιός ανακοίνωσε ότι ίδια και ο 50χρονος κινηματογραφιστής χωρίζουν μετά από σχεδόν οκτώ χρόνια γάμου.

Κάνοντας μια τρυφερή ανάρτηση με μια ασπρόμαυρη φωτογραφία του ζευγαριού που γελάει και φιλιέται, η Bosworth γράφει:

"Η αρχή είναι συχνά το καλύτερο μέρος της αγάπης. Πυροτεχνήματα, μαγνήτες, εξέγερση - η έλξη. Η έναρξη σηματοδοτεί μια ανοικτή έκταση δυνατότητας. Μοιράσου ένα burger με κάποιον όταν ερωτεύεσαι και μπορείς να πεθάνεις ευτυχώς γνωρίζοντας ότι αυτό είναι το τελευταίο γεύμα σου. Παίξε αυτό το τέλειο τραγούδι στο τζουκ μποξ και χόρεψε με κάποιον που ήξερες όλη σου τη ζωή, αν και γνωριστήκατε πριν από λίγα λεπτά. Φυσικά, φοβόμαστε ένα τέλος. Να χάσουμε αυτό που έχουμε επειδή πήραμε αυτό που θέλαμε. Να είμαστε προσκολλημένοι στην προσδοκία του αποτελέσματος. Το μεγάλο Άγνωστο. Τι θα γινόταν αν επιλέγαμε να μην φοβόμαστε αλλά αντ 'αυτού, να αγαπάμε. Ίσως αυτό σε κάποιους να ακούγεται περίεργο, σε άλλους ρομαντικό. Για εμάς: αυτή είναι η αλήθεια. Οι καρδιές μας είναι γεμάτες, ποτέ δεν είχαμε ερωτευτεί τόσο βαθιά και είμαστε ευγνώμων ο ένας για τον άλλον ακόμη και στην απόφαση να χωρίσουμε. Κρατάμε τα χέρια τόσο σφιχτά σήμερα όσο μπλέξαμε τα δάχτυλά μας την ημέρα του γάμου μας. Τα μάτια μας κοιτάζουν πιο βαθιά, με περισσότερο θάρρος τώρα. Στη διαδικασία του χωρισμού, καταλήξαμε να αναγνωρίσουμε ότι η αγάπη μας δεν θα τελειώσει ποτέ. Η σχέση δεν εξαφανίζεται απλά. Η αγάπη βαθαίνει, η καρδιά διευρύνεται. Γνωρίζουμε ότι έρχονται οι κλήσεις στις 4 το πρωί. Τραγούδια ανταλλάσσονται για να επικοινωνούν μόνο όσα μπορούν να κάνουν τα τραγούδια. Γελάμε καθώς σχεδιάζουμε την επόμενη ταινία μας μαζί και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα μοιραστούμε την τελευταία μας συνεργασία. Πιστεύουμε ότι οι πιο επικές ιστορίες αγάπης είναι αυτές που ξεπερνούν τις προσδοκίες. Η μεγαλύτερη τιμή μας ήταν να βιώσουμε την αγάπη έτσι και να συνεχίσουμε να θαυμάζουμε την ομορφιά της εξέλιξης της αγάπης. Τι συμβαίνει όταν φτάνουμε στο τέλος ενός πράγματος και συνειδητοποιούμε ... είμαστε μόλις στην αρχή. Αυτό είναι αγάπη".

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στα γυρίσματα του Big Sur το 2011 και παντρεύτηκαν τον Αύγουστο του 2013. "Ποτέ δεν περάσαμε τη φάση των ραντεβού", είχε πει η ηθοποιός. "Μου είπε μετά από λίγες εβδομάδες, πριν ακόμη να είμαστε μαζί, 'θα σε παντρευτώ'. Απλώς ήξερε".