"Είμαι πολύ καλύτερη 'κακιά' από την Meryl Streep"

23.06.2021
"Είμαι πολύ καλύτερη 'κακιά' από την Meryl Streep"
Ποια έκανε αυτή τη δήλωση;

Έντονα σχόλια δέχεται η Sharon Stone μετά από μια ειλικρινή της τοποθέτηση σχετικά με την Meryl Streep, η οποία έγινε viral. Ένας θαυμαστής της ηθοποιού μοιράστηκε ένα απόσπασμα από μια συνέντευξη που δημοσιεύτηκε τον περασμένο μήνα στο Everything Zoomer, στο οποίο η Stone μίλησε με αφορμή την κυκλοφορία του απομνημονεύματός της, The Beauty of Living Twice. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η ηθοποιός ρωτήθηκε πώς ήταν η εμπειρία της να συνεργαστεί "επιτέλους" με την Streep στην ταινία The Laundromat.

Demi Moore: Η τρυφερή αφιέρωση στον Bruce Willis και το σχόλιο της νυν συζύγου εκείνου

"Μου αρέσει ο τρόπος που το θέτεις, ότι 'επιτέλους' συνεργάστηκα με τη Meryl Streep. Δεν είπες ότι 'επιτέλους' η Meryl συνεργάστηκε με τη Sharon Stone. Ή ότι 'επιτέλους' δουλέψαμε μαζί. Επειδή έτσι εξελίχθηκε η ζωή της, χτίστηκε με τρόπο που όλοι θέλουν να συνεργαστούν με εκείνη. Αναρωτιέμαι αν της αρέσει αυτό".

Η Stone, που επίσης δήλωσε πως μπορεί να υποδυθεί έναν κακό χαρακτήρα με πολύ καλύτερο τρόπο από την Streep, ανέφερε μια λίστα ηθοποιών που είναι "εξίσου ταλαντούχοι" με την Streep.

5 celebrities που έχουν ομολογήσει δημόσια ότι έχουν κόψει σχέσεις με τους γονείς τους

"Η βιομηχανία είναι έτσι δομημένη που όλοι πρέπει να ζηλεύουμε και να θαυμάζουμε τη Meryl επειδή μόνο η Meryl πρέπει να είναι η καλή και όλοι πρέπει να την ανταγωνιστούν. Νομίζω ότι η Meryl είναι μια εκπληκτική, υπέροχη γυναίκα και ηθοποιός. Αλλά κατά τη γνώμη μου, ειλικρινά, υπάρχουν και άλλες ηθοποιοί εξίσου ταλαντούχοι με τη Meryl Streep", είπε, αναφέροντας τα ονόματα των Viola Davis, Emma Thompson, Judy Davis, Olivia Colman και Kate Winslet.

Η Stone επίσης είπε ότι πιστεύει ότι ακόμη και η ίδια η Streep θα παραδεχόταν ότι "δεν θα ήταν καλή στο Βασικό Ένστικτο ή στο Καζίνο. Η δημοσίευση έγινε viral στο Twitter, με πολλούς να επαινούν την Stone που είπε αυτό που πολλοί αστέρες του Hollywood φοβούνται να παραδεχτούν.