Michelle Pfeiffer: Μοιράστηκε μια σπάνια φωτογραφία με την κόρη της και συγκινεί

23.06.2021
Michelle Pfeiffer: Μοιράστηκε μια σπάνια φωτογραφία με την κόρη της και συγκινεί
Ένα ραντεβού διαφορετικό από όλα τα άλλα!

Η αμερικανίδα ηθοποιός υιοθέτησε την Claudia Rose κατά τη γέννηση της, μαζί με τον σύζυγό της, τον δημιουργό του Big Little Lies, David E. Kelley και αυτή η φωτογραφία είναι μια από τις λίγες φορές που μοιράζεται προσωπικές στιγμές μαζί της. Η αλήθεια είναι ότι η Pfeiffer φέρεται να είναι τρομοκρατημένη από την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης ωστόσο μερικές φορές τη χρησιμοποιεί για να δημοσιεύσει μερικά πολύ γλυκά πράγματα, όπως τις φωτογραφίες για τα 27 χρόνια από την επέτειο του γάμου της, τον περασμένο Νοέμβριο [φωτό κάτω]

Η Pfeiffer δημοσίευσε τη γλυκιά selfie με την κόρη της γράφοντας, «Έξω στην πόλη με το κορίτσι μου ❤» Φαίνεται ότι οι δύο τους είχαν ραντεβού μητέρας-κόρης και μοιάζουν να το διασκεδάζουν.

Υποθέτουμε ότι η βόλτα μητέρας-κόρης περιελάμβανε καταπληκτικό φαγητό και κάποια ωραία ψώνια - ίσως ακόμη και να πήραν για τον Kelley ένα ωραίο δώρο για την Ημέρα του Πατέρα. Το να αφιερώσεις μια ολόκληρη μέρα για να την περάσεις σε μια έξοδο μαζί με το παιδί σου, είναι ένας φοβερός τρόπος για να έρθεις πιο κοντά μαζί του και είμαστε πολύ χαρούμενες που η Pfeiffer συνέχισε την παράδοση με την ενήλικη κόρη της.

Όταν η Michelle Pfeiffer ζωγραφίζει τη Michelle Pfeiffer

Η Pfeiffer ήταν πάντα προσεκτική ώστε να μην αφήσει την υπερ-δημόσια ζωή της μαζί με τον Kelley, να επηρεάσει τη ζωή της κόρης της , αλλά τώρα που είναι πλέον 28 ετών, φανταζόμαστε ότι η μαμά είχε την ενθουσιώδη συγκατάθεσή της Claudia Rose να μοιραστεί μια φωτογραφία μαζί της.

Η Pfeiffer είναι μία από τις πολλές διασημότητες που μίλησε για το πώς η υιοθεσία άλλαξε τη ζωή της και στη συνέχεια ακολούθησε την υπόσχεσή της να μην αναγκάσει τα παιδιά της (έχει και έναν βιολογικό γιο) να ζήσουν μια ζωή κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας. Είμαστε τόσο περήφανες για αυτήν που μεγάλωσε αυτήν την όμορφη κόρη με τους δικούς της όρους, ενώ σημειώνουμε ότι σε κάθε ευκαιρία τονίζει την αγάπη που νιώθει για τον σύντροφο της ζωής της.

Νικολέτα Μακρή