Courteney Cox: Δείχνει το πώς είναι η Μόνικα από τα "Φιλαράκια" στην πραγματική ζωή

19.04.2021
Courteney Cox: Δείχνει το πώς είναι η Μόνικα από τα "Φιλαράκια" στην πραγματική ζωή
Η ηθοποιός δείχνει πως δε διαφέρει και τόσο από το ρόλο μέσω του οποίου έγινε γνωστή

Η Courtney Cox, που έγινε γνωστή ως Μόνικα στη σειρά "Φιλαράκια", δεν είναι τελικά και τόσο διαφορετική από την τηλεοπτική περσόνα της, και το απέδειξε με μια πρόσφατη ανάρτηση της στο Instagram. Η σειρά διήρκησε από το 1994 μέχρι το 2004, και το βασικό χαρακτηριστικό του ρόλου αυτού ήταν η εμμονή με την οργάνωση και την καθαριότητα.

Η 56χρονη ηθοποιός δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram, όπου απαντά σε μια ερώτηση, η οποία κυκλοφορεί σε διάφορες εκδοχές στο TikTok- «πες μου ότι είσαι Μόνικα χωρίς να μου πεις ότι είσαι Μόνικα».

Στο βίντεο, η ηθοποιός ανοίγει ένα συρτάρι με τακτοποιημένα εργαλεία κουζίνας, ενώ στην συνέχεια ένα δεύτερο με εξίσου τέλεια οργανωμένα μπαχαρικά και τέλος ένα ντουλάπι με την ίδια άψογη οργάνωση. «I know!», ακούγεται να λέει η ίδια στο τέλος από το βίντεο, που είναι μια από τις πιο χαρακτηριστικές ατάκες της στη σειρά.

Λίγες ημέρες νωρίτερα, έγινε η ανακοίνωση πως με τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές, (Jennifer Aniston, David Schwimmer, Mat LeBlanc, Lisa Kudrow και Matthew Perry) ολοκλήρωσαν τα γυρίσματα για το τηλεοπτικό reunion των Friends. Το σπέσιαλ επεισόδιο ήταν αρχικά να κάνει πρεμιέρα στις 27 Μαΐου του 2020 αλλά χρειάστηκε να αναβληθεί λόγω του κορωνοϊού.