Μαρίνα Πατούλη: Στο νοσοκομείο μετά τις αποκαλύψεις για τον γάμο της

20.03.2021
Μαρίνα Πατούλη: Στο νοσοκομείο μετά τις αποκαλύψεις για τον γάμο της
Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύζυγος του Περιφερειάρχη Αττικής αντιμετωπίζει ένα χρόνιο πρόβλημα υγείας.

Πρόσωπο της ημέρας η Μαρίνα Πατούλη. Λίγες ώρες μετά την προβολή της συνέντευξης που παραχώρησε στην εκπομπή "Έλα Χαμογέλα" σχετικά με τις φήμες που αφορούν στο διαζύγιό της από τον σύζυγό της, Γιώργο Πατούλη, έγινε γνωστό ότι η κυρία Πατούλη, η φιλόλογος και πρόεδρος του Δικτύου SDG 17 Greece, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι παρουσίασε ταχυκαρδία και εξαιτίας ενός χρόνιου προβλήματος καρδιακής ανεπάρκειας που αντιμετωπίζει, χρειάστηκε να επισκεφτεί στον γιατρό της, σε ιδιωτικό θεραπευτήριο.

Περισσότερα -και πιο επίσημα- δεν έχουν γίνει γνωστά, μέχρι στιγμής. Να ευχηθούμε καλή ανάρρωση και να θυμήσουμε ότι αφου εξέφρασε τη λύπη της για την ύπαρξη δημοσιευμάτων σαν κι αυτά που αναστάτωσαν την οικογένειά της, η Μαρίνα Πατούλη διέψευσε την είδηση του διαζυγίου. Παραδέχτηκε όμως ότι ο γάμος της με τον Περιφερειάρχη Αττικής διανύει μια δύσκολη περίοδο ενώ αποκάλυψε ότι η ίδια βιώνει ένα πένθος.

«35 χρόνια δεν μπορούν να σβήσουν από τη μία στιγμή στην άλλη. Αγαπώ τον άντρα μου, ως άνθρωπο πάνω απ' όλα και είμαι δίπλα του, συνοδοιπόρος, και θα είμαι δίπλα του σε ό,τι αποφασίσει να κάνει. Βέβαια δεν σου κρύβω ότι ως γυναίκα και ως άνθρωπος έχω νιώσει μεγάλη απογοήτευση από όλα αυτά. Δεν θα πίστευα ποτέ ότι θα περνούσαμε αυτή την αντιξοότητα με τον Γιώργο. Όμως, όλοι δοκιμαζόμαστε», είπε μεταξύ άλλων.