Μαριάννα Τουμασάτου: Η συγκινητική ιστορία της με τον Γιώργο Γεροντιδάκη

18.03.2021
Μαριάννα Τουμασάτου: Η συγκινητική ιστορία της με τον Γιώργο Γεροντιδάκη
Καλεσμένη στην εκπομπή The 2Night Show ήταν χθες [17/3/2021] το βράδυ η δημοφιλήλς ηθοποιός.

Μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, η Μαριάννα Τουμασάτου μίλησε για τα πάντα και ιδιαίτερα για τη νέα εκπομπή που παρουσιάζει στον ΑΝΤ1. "Η φωτογραφία της ζωής μου", λέγεται η εκπομπή και έχει κερδίσει από την πρώτη στιγμή το ενδιαφέρον του κοινού.

Με τη βοήθεια του φωτογράφου, Αλέξανδρου Μαραγκού και της ομάδας παραγωγής, η, πραγματικά πρωτότυπη, εκπομπή «δημιουργεί» ξανά το χθες. Ο κάθε καλεσμένος επιλέγει τη φωτογραφία της ζωής του και την αναβιώνει, στην ουσία, με τα ίδια πρόσωπα, στο ίδιο μέρος, με τα ίδια ρούχα και τα ίδια αντικείμενα.

Στην πρώτη εκπομπή καλεσμένος ήταν ο Γιώργος Γεροντιδάκης, τον οποίο γνωρίσαμε ευρέως ως "Μελέτη" στις "Άγριες Μέλισσες", όμως η καριέρα του μετρά ήδη 20 χρόνια.

Στα "Φτερά του έρωτα" (1999 - 2003) της ΕΡΤ έκανε τον ντεμπούτο το και στο πλευρό του είχε τη Μαριάννα Τουμασάτου. Από εκεί ξεκίνησε η σχέση τους, ενώ οι δυο τους ξαναβρέθηκαν και σε άλλες δουλειές, όπως η "Βέρα στο Δεξί" (2004-2007) του Mega.

Μιλώντας στον Γρηγόρη, λοιπόν, η Μαριάννα Τουμασάτου θυμήθηκε πως εκείνα τα χρόνια που έπαιζαν μαζί, έκαναν μαζί και τα μαθήματά του. Όταν συναντήθηκαν για τη δική της εκπομπή ήταν μια πραγματικά συγκινητική σκηνή και ο Γιώργος τόνισε ότι η Μαριάννα Τουμασάτου ήταν ο πρώτος άνθρωπος που τον στήριξε και τον “αγκάλιασε” κατά το ξεκίνημά του. «Ήσουν ο πρώτος άνθρωπος που με αγκάλιασε σε αυτή τη δουλειά. Ήσουν πάντα η μητέρα μου, πάντα θα είσαι στη δουλειά. Έκανα τον γιο σου. Έχουν περάσει σχεδόν 20 χρόνια, 21 χρόνια. Είναι πολλά τα χρόνια», είπε και τα δάκρυα δεν κρατήθηκαν.

Στη συνέχεια της συζήτησης, η Μαριάννα Τουμασάτου μίλησε, φυσικά και για τα περιστατικά βίας που καταγγελθηκαν στον χώρο του θεάτρου πρόσφατα, εκφράζοντας την έντονη αντίδρασή της.

«Ήταν μικρές και τους φέρθηκαν με έναν ελεεινό τρόπο εκμεταλλευόμενοι και το νεαρό της ηλικίας τους. Αν το κάνεις σε μεγαλύτερη γυναίκα, έχεις περισσότερες πιθανότητες να αντιδράσει. Σε ένα πιτσιρίκι 22 χρονών να του κλειδώσεις την πόρτα… Τι είπες τώρα; Πρέπει να είναι πολύ αυστηρός ο τρόπος που θα αντιμετωπιστούν αυτοί οι άνθρωποι. Δεν είναι μια κακιά στιγμή, ότι είχες πιεί. Εδώ μιλάμε για επάγγελμα», είπε μεταξύ άλλων.