Παντελής Παντελίδης: Οι αναρτήσεις της μητέρας και των αδελφών του 5 χρόνια μετά τον θάνατό του

18.02.2021
Παντελής Παντελίδης: Οι αναρτήσεις της μητέρας και των αδελφών του 5 χρόνια μετά τον θάνατό του
Μαύρη επέτειος σήμερα για τους απανταχού θαυμαστές του αδικοχαμένου τραγουδιστή αλλά, πάνω απ' όλους για την οικογένειά του.

Στις 18 Φεβρουαρίου του 2016 ο Παντελής Παντελίδης άφησε την τελευταία του πνοή σε παράδρομο της λεωφόρου Βουλιαγμένης στο ύψος του Ελληνικού όταν το αυτοκίνητό του έπεσε με τεράστια ταχύτητα επάνω στις προστατευτικές μπάρες. Ήταν μόλις 32 ετών.

Στο αυτοκίνητο αυτό επέβαιναν επίσης δυο φίλες του γνωστού τραγουδιστή, η Φρόσω Κυριάκου και η Μίνα Αρναούτη, η οποία, για την ιστορία, είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά.

Το θέμα σχετικά με το ποιος από τους τρεις επιβαίνοντες οδηγούσε το μοιραίο τζιπ απασχόλησε για πάρα πολύ καιρό τις αρχές με τις δυο γυναίκες να υποστηρίζουν -αντίθετα από την οικογένεια του Παντελίδη- ότι ήταν εκείνος πίσω από το τιμόνι.

Η υπόθεση άνοιξε ξανά πριν από λίγο καιρό και το ζήτημα "καίει" ακόμη τους άμεσα ενδιαφερόμενους.

Σήμερα όμως είναι μέρα μνήμης και οι δικοί του άνθρωποι, τίμησαν τον Παντελή με αυτό τον τρόπο.

"Δεν υπάρχει μεγάλος καλλιτέχνης αν δεν είναι πρώτα σπουδαίος άνθρωπος .Εσυ τα έχεις και τα δυο Λεβεντη μου γιαυτο είσαι Αναντικατάστατος", γράφει στον λογαριασμό της στο Instagram η μητέρα του Παντελή, Αθηνά Παντελίδου και συγκινεί:

Παρόμοια ανάρτηση έκανε και ο μικρότερος αδελφός του Παντελή, Κωνσταντίνος, ο οποίος ακολουθεί στα μουσικά χνάρια του.

"Όσα χρόνια κι αν περάσουν,εσύ Παντελάκο μου θα είσαι πάντα εδώ.! ΠΡΩΤΟΣ", γράφει ο "μικρός" και ιδού η φωτογραφία από τα παλιά που μοιράστηκε:

Ο άλλος αδελφός του Παντελή, ο Τριαντάφυλλος, έκανε επίσης μια ανάρτηση όπου εκτός από τη φωτογραφία του αδικοχαμένου αδελφού του, μοιράστηκε και τις σκέψεις του για τον ρόλο της δικαιοσύνης σε υποθέσεις όπως η δική τους.