Ελένη Μενεγάκη: Η νέα φωτογραφία της Μαρίνας είναι η πιο όμορφη από όσες έχει μοιραστεί ως τώρα

13.01.2021
Ελένη Μενεγάκη: Η νέα φωτογραφία της Μαρίνας είναι η πιο όμορφη από όσες έχει μοιραστεί ως τώρα
Μαμά και κόρη σε μια απίθανη πόζα.

Η Ελένη Μενεγάκη μοιράζεται συχνά φωτογραφίες της Μαρίνας της. Αυτή εδώ η σημερινή είναι κάπως πιο ξεχωριστή αφού βλέπουμε το τεράστιο, γλυκύτατο χαμόγελό της σε πρώτο πλάνο. Η δημοφιλής παρουσιάστρια φροντίζει πάντα να καλύπτει τα μάτια της μικρής στις φωτογραφίες που μοιράζεται ανφάς αλλά, αυτές, πρέπει να ομολογήσουμε είναι σπανιότατες. Οι περισσότερες λήψεις που έχουμε δει από τη Μαρίνα είναι της πλάτης της.

Πάμε στη σημερινή ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη, λοιπόν. Το στερνοπούλι της, το τέταρτο παιδί της και μόνο από τον γάμο της με τον Μάκη Παντζόπουλο, επέστρεψε μαζί με όλα τα "δημοτικάκια' στο σχολείο την περασμένη Δευτέρα και, όπως φαίνεται, το απόλαυσε με το παραπάνω.


".. η ΜΑΡΙΝΑ έκανε τρελή χαρά που ξεκίνησε και πάλι το σχολείο !! (νομίζω της έλειψαν πολύ οι συμμαθητές της!) #eleni", διαβάζουμε στη λεζάντα και ιδού:

Τα μηνύματα κάτω από την ανάρτηση έφτασαν... μαζικά ενώ εμείς υπογραμμίζουμε τη φρεσκάδα στο πρόσωπο της Ελένης Μενεγάκη η οποία καμαρώνει για τη θυγατέρα της χωρίς ίχνος μακιγιάζ στο πρόσωπο.

Φυσικά, δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε κάτι τέτοιο. Η Ελένη συνηθίζει να μοιράζεται παρόμοιες φωτογραφίες, ειδικά κατά την περίοδο των διακοπών της.