"Ζήνα" εναντίον "Ηρακλή" με αφορμή σχόλιό του για την εισβολή στο Καπιτώλιο - "Όχι, φυστίκι. Δεν είναι Πατριώτες"

08.01.2021
"Ζήνα" εναντίον "Ηρακλή" με αφορμή σχόλιό του για την εισβολή στο Καπιτώλιο - "Όχι, φυστίκι. Δεν είναι Πατριώτες"
Ατρόμητη η τηλεοπτική "Πριγκίπισσα του Πολέμου" τη "λέει" ανοιχτά στον πάλαι ποτέ συμπρωταγωνιστή της!

Lucy Lawless και Kevin Sorbo. Τους γνωρίσαμε αμφότερους μέσα από τους ρόλους τους στις τελεοπτικές επιτυχίες "Ζήνα η Πριγκίπισσα του Πολέμου" και 'Ηρακλής" αντίστοιχα. Εξαιρετικά δημοφιλείς και οι δύο, αν και, πρακτικά, μετά τους ρόλους αυτούς οι καριέρες τους δεν προχώρησαν με το ίδιο ενδιαφέρον.

Στο ξεκίνημα του 2021, οι δύο αυτοί παλιοί μας γνώριμοι βρέθηκαν στο προσκήνιο με αφορμή την πρωτοφανή εισβολή στο Καπιτώλιο. Ένα ατυχές σχόλιο που έκανε ο αμερικανός ηθοποιός στο Twitter άναψε το "φυτίλι" και η Ζήνα πήρε... φωτιά.

Συγκεκεριμένα, αμέσως μετά την αποκάλυψη του απίστευτου περιστατικού, ο Sorbo έσπευσε να υποστηρίξει δημόσια ότι οι άνθρωποι που μπήκαν στο Καπιτώλιο ήταν άνθρωποι της ΑΝΤΙFA (πρόκειται για μία εξτρεμιτική αντιφασιστική οργάνωση) που θέλησαν να περάσουν ως υποστηρικτές του Trump.

Έχοντας αυτό στο μυαλό της, η Lawless δεν άντεξε να μη σχολιάσει, όταν είδε ακόμη ένα τιτίβισμα του Sorbo, που, στην ουσία ήταν κοινοποίηση τιτιβίσματος και έθετε το ερώτημα σχετικά με τους εισβολείς: "Μοιάζουν αυτοί με υποστηρικτές του Trump ή μήπως με αριστερούς ταραχοποιούς που μεταμφιέστηκαν σε οπαδους του Trump;" "Εμένα δεν μου μοιάζουν για πατριώτες", γράφει ο "Ηρακλής" στη λεζάντα και αυτή ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τη "Ζήνα", η οποία "επιτέθηκε" αν και με το... γάντι.

"Όχι, φυστίκι. Δεν είναι Πατριώτες. Είναι οι δικοί σου ιπτάμενοι πίθηκοι, οι ντόπιοι τρομοκράτες, ηθοποιοί της QAnon. Άχρηστοι που βγαίνουν έξω και κάνουν άσχημα πράγματα, καλεσμένοι από ανθρώπους σαν εσένα που τους αρέσει να τους κουρδίζουν σαν παιχνίδια και τους αφήνουν να κάνουν ό,τι χειρότερο μπορούν».

Ο κόσμος γενικότερα χειροκότησε τη Lucy Lawless ενώ ο Kevin Sorbo συνέχισε στο ίδιο μοτίβο τα τιτιβίσματά του, απτόητος!