Jennifer Lopez και... κυτταρίτιδα: Μαζί για μπάνιο στο Μαϊάμι - Ε, και;

08.01.2021
Jennifer Lopez και... κυτταρίτιδα: Μαζί για μπάνιο στο Μαϊάμι - Ε, και;
Οι φωτογραφίες που κάνουν τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου, απλά, επιβεβαιώνουν αυτό που όλοι πρέπει να αντιλαμβανόμαστε: Είμαστε όλοι "κοινοί θνητοί". Ας το απολαμβάνουμε, τουλάχιστον!

Στα 51 της χρόνια, η Jennifer Lopez διαθέτει, χωρίς αμφιβολία, ένα από τα πιο εντυπωσιακά σώματα της διεθνούς showbiz. Κάθε της εμφάνιση, επαγγελματική, ή ιδιωτική, αποτελεί θέμα συζήτησης ενώ η ίδια αποτελεί πρότυπο για όλες τις γυναίκες, τις οποίες συμβουλεύει για θέματα διατροφής και fitness σε κάθε ευκαιρία.

Η JLo μοιράζεται συχνά μέσω social media φωτογραφίες που τονίζουν το σώμα της και κερδίζουν, εύλογα, τον θαυμασμό των αμέτρητων followers της. Όπως αυτή η πιο πρόσφατη, για παράδειγμα, όπου βλέπουμε σε πρώτο πλάνο τα διάσημα οπίσθιά της, πασπαλισμένα με άμμο. Η διάσημη Λατίνα απολαμβάνει μίνι διακοπές στο Μαϊάμι και δεν λησμονεί να τροφοδοτεί το timeline της με ενδιαφέρον υλικό!

Βέβαια, αμέσως μετά, προέκυψε ένα διαφορετικό σετ φωτογραφιών που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον του κοινού, στο οποίο βλέπουμε την JLo να απολαμβανει τον ήλιο και τη θάλασσα στο Μαϊάμι φορώντας ένα καυτό μπραζίλιαν, όμως, θέλοντας και μη, το μάτι "πέφτει" πάνω στη γνώριμη όψη φλοιού πορτοκαλιού στα πόδια της.

Τελικά, ναι, έχει και η Jennifer Lopez κυτταρίτιδα. Και είναι ΟΚ!!!!!