Οι celebrities που το 2020 ήταν οι αναπάντεχοι σταρ των social media με απίστευτα βίντεο

28.12.2020
Οι celebrities που το 2020 ήταν οι αναπάντεχοι σταρ των social media με απίστευτα βίντεο
To 2020 θα το θυμόμαστε για πολλά. Ένα από αυτά είναι και η αμηχανία των celebrities όσον αφορά στη δημόσια εικόνα τους.

Άραγε οι διασημότητες έχουν χάσει τη λάμψη τους στον καιρό της πανδημίας; Οχι τόσο γρήγορα. Εάν υπήρχε ένα φωτεινό σημείο στο απέραντο σκοτάδι του 2020, ήταν η χούφτα των διάσημων προσώπων (μερικά από τα οποία ίσως να μην έχεις καν σκεφτεί), που, ενώ άρχισαν να αντιμετωπίζουν την πολυπλοκότητα των social media, κατάφεραν να παρέχουν τη θετική διάσταση και την κωμική ανακούφιση που χρειαζόμασταν όλοι.

Δες παρακάτω μερικούς celebrities που αναπάντεχα έδειξαν με την απλότητα τους, πόσο λαμπεροί είναι και μας χάρισαν μερικές ξένοιαστες στιγμές στα social media.

January Jones

Λαμβάνοντας υπόψη τον διάσημο ρόλο της January Jones ως η ψυχρή νοικοκυρά Betty Draper στο Mad Men, ίσως να περιμένεις ότι θα είναι ανάλογη και η εικόνα της στα social media. Λάθος: Κατά τη διάρκεια της χρονιάς, η ηθοποιός έχει αποδειχθεί ότι είναι μια από τις πιο γοητευτικές φιγούρες του Χόλιγουντ, είτε αυτό αφορούσε το χοροπήδημα γύρω από το σπίτι της με μάσκες LED ή το «Ανθρώπινο στιφάδο» στην μπανιέρα της. Η πιο πρόσφατη ανάρτηση από την Jones; Ένα βίντεο της όπου παίζει με ένα ζευγάρι Barbies, συνοδευόμενο από μια περίεργη αφήγηση της συνομιλίας τους.

Isabella Rossellini

Το supermodel και μούσα του David Lynch στο σινεμά, είναι και… εκτροφέας προβάτων. Είναι η Isabella Rossellini στην οποία ανεφερόμαστε, η εμβληματική Ιταλό-Αμερικανίδα ηθοποιός που βρήκε ζεν στο αγρόκτημά της στη Νέα Υόρκη. Και αν δεν έκανες check-in στα κτηνοτροφικά της post κατά τη διάρκεια του lockdown, τότε έχασες. Ανάμεσα στους 4 τοίχους ο λογαριασμός Instagram της Rossellini μας έδωσε τη δόση του υπέροχου εξωτερικού περιβάλλοντος και της ηρεμίας που λαχταρούσαμε όλες.

Stanley Tucci

Αν και μπορεί να γνώρισες τον Stanley Tucci από τις αξέχαστες ερμηνείες του στις ταινίες Hunger Games και The Devil Wears Prada, οι αληθινοί φανς του θα γνωρίζουν ότι ο ηθοποιός είναι επίσης καλοφαγάς, με δύο βιβλία μαγειρικής στο όνομά του που αποτίουν φόρο τιμής στην ιταλική του κληρονομιά μέσω της αγάπης του για την κουζίνα της χώρας του. Και κατά τη διάρκεια του lockdown, ο Tucci έδωσε πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία μαγειρέματος στο σπίτι του στο Λονδίνο, σε βίντεο που γύριζε η σύζυγός του, Felicity Blunt. (Ναι, από τη γνωστή οικογένεια Blunt: Η Emily γνώρισε τον Tucci στην αδερφή της μετά τα γυρίσματα της ταινίας The Devil Wears Prada). Το προσωπικό μας αγαπημένο; Ο Tucci μας δείχνει σε όλες πώς να φτιάξουμε το τέλειο Negroni.

Anthony Hopkins

@anthonyhopkins

##Drake I’m late to the party... but better late than never. @daury_lpz @arnoldschnitzel ##toosieslidechallenge

♬ original sound - Anthony Hopkins

@anthonyhopkins

Day 253 in quarantine... I’m beginning to feel it’s side effects. What do you think? 🤪

♬ original sound - Anthony Hopkins

Στα 82 του, ο Anthony Hopkins θέλησε να χρησιμοποιήσει το lockdown ως ευκαιρία για κάποια ενδιαφέροντα βίντεο, που τον έκαναν να ξεχάσει λίγο το συνεχώς πολυάσχολο πρόγραμμα γυρισμάτων του. (Η ερμηνεία του Hopkins στην ταινία του Florian Zeller, The Father, θα βγει στις αίθουσες τον Ιανουάριο και πολλοί μιλάνε για το δεύτερο Όσκαρ του). Ο ηθοποιός διασκεδάζει τους θαυμαστές και τους followers του με μια σειρά από αστεία βίντεο που ανέβασε στο Twitter, όπου, σημείωσε, οι άνθρωποι φαίνεται να «ανταποκρίνονται στην περίεργη αίσθηση του χιούμορ». Έχοντας εμπεδώσει στην εφαρμογή blue-bird, ο Hopkins μπήκε και στο TikTok νωρίτερα φέτος, κάνοντας το ντεμπούτο του, χορεύοντας το «Toosie Slide» του Drake. «Έχω αργήσει στο πάρτι… αλλά καλύτερα αργά από ποτέ», έγραψε ο Hopkins.